Friday 30th October 2020,
Federatia Romana de Rugby

Stejarii s-au intalnit cu practicantii de mini-rugby si tag-rugby de la cateva scoli din Iasi

25 februarie 2016 NATIONALA
Stejarii s-au intalnit cu practicantii de mini-rugby si tag-rugby de la cateva scoli din Iasi.

Profitand de ziua lor libera, componentii nationalei de rugby a Romaniei s-au intalnit joi, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iasi cu practicantii de mini-rugby si tag-rugby de la cateva scoli din localitate. Timp de o ora, Stejarii au facut schimb de pase cu micutii rugbisti, le-au dat sfaturi si au raspuns la zecile de intrebari cu care au fost asaltati.

„A fost o actiune frumoasa, ne-am simtit bine intre acesti mici iubitori de rugby, ne-am adus aminte ca si noi am fost asa si ca ii admiram pe cei care jucau la echipa nationala. Ii asteptam sambata la meci, sa ne faca galerie si, de ce nu, sa isi scoata si parintii din casa. Ma bucur ca micutii iubesc atat de mult rugbyul, am incercat sa le explicam ca este un sport frumos, greu, care insa, iti ofera multe bucurii si satisfactii. Ma gandesc ca peste ani, cativa dintre ei vor ajunge la echipa nationala si isi vor aminti ca intr-o zi, au facut un schimb de pase cu generatia care a fost inaintea lor”, a declarat Viorel Lucaci.

DSC_2634c

La aceasta actiune au participat: Scoala gimnaziala D.D. Patrascanu (prof. Tibichi Silviu), Scoala gimnaziala Ioan Simionescu (prof. Daranga Florin), Liceul teoretic Miron Costin (prof. Dorofte Dan), CSS Unirea Iasi (antrenor Clapon Claudiu), Colegiul national Mihai Eminescu ( prof. Ioan Catalin), Scoala gimnaziala Al. I Cuza Podu Iloaiei (prof. Cucuteanu Marian), Liceul Alexandru cel Bun (Gorodea Emanuel) si Liceul Vasile Alecsandri (prof. Clapon Brandusa).

De asemenea, la aceasta intalnire au mai participat si studentii de la Universitatea Agronomica, insotiti de asistentul Florin Murariu.

La finalul intalnirii, Stejarii au facut un meci de rugby cu micutii rugbisti.

2,419 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response