Georgia, cu artileria grea impotriva Spaniei

Milton Haig a stabilit lotul pentru meciul cu Romania.

Georgia a folosit o echipa in care s-au regasit mai multi dintre jucatorii consacrati, impotriva Spaniei, in etapa a treia a returului Cupei Europei pe Natiuni, grupa valorica 1A. De exemplu, gruzinii au inceput cu perechea de pilieri de la Montpellier Nariashvili – Kubriashvili, in timp ce fundas a fost Kviriashvili, iar mijlocas la gramada noul star Lobzhanidze.

Spaniolii au jucat din minutul 9 in inferioritate, dupa cartonasul galben vazut de pilierul stanga Fernando Lopez. Georgia a marcat imediat o incercare de penalitate transformata de Kviriashvili, insa ibericii au replicat si au reusit un eseu prin Goia, Griffits aducând egalitatea la 7 pe tabela de marcaj.

Gazdele au fortat din nou pe inaintare si au mai reusit o incercare de penalitate,dupa greselile comise de spanioli in vecinatatea buturilor. Kviriashvili a transformat, dar aceasta tactica ne releva faptul ca Lelos deja se pregatesc pentru schimbarea regulamentului international de punctaj.

Aripa Todua a marcat ultimul eseu al reprizei, iar rezultatul pauzei, 21-7, a fost stabilit de Kviriashvili.

Partea a doua a fost una fara istoric, gazdele înscriind inca trei eseuri prin Kviriashvili, Mtchedlidze, transformat de Kviriashvili, respectiv Katcharava. Se remarca insa schimbarea tacticii, georgienii antrenând maimult in joc linia de treisferturi.

Scor final 38-7, iar Georgia are 15 puncte din 15 posibile, in aceasta primavara.

XV-le georgian a fost urmatorul: 15.Kviriashvili,14. Aptsiauri, 13. Katcharava, 12. Mtchedlidze, 11. Todua, 10. Khmaladze, 9. Lobzhanidze, 1. Nariashvili, 2. Mamukashvili, 3. Kubriashvili, 4. Chkhaidze 5. Nemsadze, 6. Sutiashvili, 7.Tkhilaishvili, 8. Lomidze.

FOTO: Georgian Rugby Union Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile