Thursday 03rd December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Egal de poveste intre Sale si Saracens in Aviva Premiership

29 februarie 2016 AVIVA PREMIERSHIP
Egal de poveste intre Sale si Saracens.

Sale Sharks si Saracens au inceput etapa din Aviva Premiership cu un rezultat de egalitate, 36-36, la capatul unui meci foarte disputat si spectaculos. Pana la urma poate a fost mai bine asa, deoarece, dupa aspectul jocului, parca nicio echipa nu merita sa piarda. Echilibrat a fost si talerul cu eseuri, fiecare echipa inscriind cate cinci, prin James,Leota, Arscott doua si Ioane, respectiv Hamilton, Myles doua, Topkins si Elery. In primul sfert de ora, rechinii au marcat trei incercari, dupa care din minutul 20 pana la pauza a venit randul oaspetilor sa domine si sa culce trei baloane in terenul advers de tinta. Pilierul moldovean Vadim Cobilas a fost titular la Sale, fiind inlocuit in minutul 58.

Northampton a invins usor pe Worcester cu 38-18. Aripa Collins a reusit un hattrick, iar alte eseuri au fost reusite de Mallinder, Dickson si Pisi, respectiv Rapava-Ruskin si Oliver, in contul echipei vizitatoare.

Gloucester a pus-o la respect pe Newcastle, administrandu-i un usturator 32-6.   Meakes, Hook, Muriarty si Savage au marcat eseurile pentru bonus.

Exeter s-a impus greu in meciul cu Bath, scor 26-17. Inchizatorul japonez Mafi a reusit performanta de a inchide prima repriza cu un eseu,pentru a o deschide pe a doua in aceeasi maniera,tot cu o incercare. Nu a fost insa de ajuns, gazdele trecandu-si in cont doua incercari, Whitten si Hortesman, plus o mai mare precizie la buturi.

Leicester a castigat in fata celor de la London Irish cu 47-20, dupa un festival de eseuri. Thompstone doua, Thacker, McCaffrey, Kitto, Croft si J.de Viliers, respectiv Paice, Trayfood si Fenby, au umplut tabela stadionului.

La Coventry, London Wasps a administrat o severa corectie celor de la Harlequins, 42-10. Cooper-Wolley,Wade, Hughes, Young, Piutau si Macken au fructificat efortul comun al echipei gazda. De partea cealalta, arlechinii au incercat sa isi apere onoarea prin eseurile semnate de Wallace si Walker.

In aceasta runda s-au acordat sase bonusuri ofensive (Sale Sharks, Saracens, Northampton, Gloucester, Leicester si London Wasps).

Clasament:

1. Saracens 52
2. Exeter 49
3. London Wasps 42
4. Leicester 40
5. Northampton 37
6. Harlequins 37
7. Gloucester 34
8. Sale 34
9. Bath 23
10.Newcastle 20
11. Worcester 18
12.London Irish 13

FOTO: premiershiprugby.com

1,854 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response