Wednesday 27th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Ionut Botezatu a fost convocat pentru meciul cu Germania. Fercu, nerefacut pentru aceasta partida

4 martie 2016 First XV
Ionut Botezatu a fost convocat pentru meciul cu Germania.

Nationala de rugby a Romaniei se pregateste pentru cel de-al patrulea meci din Cupa Europeana a Natiunilor. Stejarii vor intalni pe 12 martie, la Iasi, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, Germania, un meci ce va avea loc de la ora 14:00 si va fi transmis in direct de Dolce Sport 1.

Staff-ul tehnic a stabilit lotul initial de 30 de jucatori care va face pregatirea pentru acest meci, insa a intervenit o prima modificare. Ionut Botezatu a fost convocat pentru partida cu Germania, baimareanul urmand sa se prezinte duminica, in cantonamentul de la Iasi. Botezatu are 32 de selectii pentru Romania, el jucand in acest sezon al Cupei Europene a Natiunilor, in partida cu Portugalia, de la Cluj. Jucatorul care evolueaza la Stiinta Baia Mare a debutat pentru Romania la 2009, intr-un meci cu Germania.

De asemenea, a mai intervenit o schimbare de ultim moment, Catalin Fercu, jucatorul care acopera postul de fundas, s-a accidentat in meciul cu Rusia si nu este refacut pentru partida cu Germania. Acesta inca resimte dureri la umarul stang, se afla in continuare in repaus si face tratament fizioterapeutic.

Lotul extins al Romaniei:

Pilieri: Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), Paul Rusu (Stiinta Baia Mare), Mihai Dico (Stiinta Baia Mare), Cosmin Manole (Dinamo), Horatiu Pungea (Oyonnax)

Taloneur: Andrei Radoi (Timisoara Saracens), Otar Turashvili (Colomiers), Eugen Capatana (Timisoara Saracens)

Linia a II-a: Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), Johan Van Heerden (Stiinta Baia Mare), Marius Antonescu (Tarbes)

Linia a III-a: Viorel Lucaci (CSA Steaua Bucuresti), Vlad Nistor (Castres Olympique), Andrei Gorcioaia (Valence d’Agen), Stelian Burcea (Timisoara Saracens), Ovidiu Tonita (Carcassonne)

Treisferturi:

Mijlocasi la gramada: Valentin Calafeteanu (Timisoara Saracens), Tudorel Bratu (Dinamo), Alexandru Tigla (CSM Bucuresti)

Mijlocasi la deschidere: Jody Rose (Timisoara Saracens), Ovidiu Melniciuc (U Cluj)

Centri: Paula Kinikinilau (Timisoara Saracens), Florin Ionita (CSA Steaua), Florin Vlaicu (Calvisano), Ionut Balaban (CSS Barlad)

Aripi: Adrian Apostol (Stiinta Baia Mare), Madalin Lemnaru (Timisoara Saracens), Stephen Shennan (Timisoara Saracens), Ionut Botezatu (CSM Stiinta Baia Mare)

Fundasi: Sabin Stratila (CSA Steaua Bucuresti)

3,032 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response