Monday 25th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Marian Ispir a fost convocat pentru meciul cu Germania

7 martie 2016 First XV
Marian Ispir a fost convocat pentru meciul cu Germania.

Nationala de rugby a Romaniei se pregateste pentru cel de-al patrulea meci din Cupa Europeana a Natiunilor. Stejarii vor intalni pe 12 martie, la Iasi, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, Germania, un meci ce va avea loc de la ora 14:00 si va fi transmis in direct de Dolce Sport 1.

Staff-ul tehnic a stabilit lotul initial de 30 de jucatori care va face pregatirea pentru acest meci, insa a intervenit o noua modificare. Marian Ispir de la CSM Bucuresti a fost convocat pentru partida cu Germania, acesta alaturandu-se deja Stejarilor in cantonamentul de la Iasi. El evolueza pe postul de aripa, are 23 de ani, 1,78 m si 77 kg. Ispir a jucat pentru Romania U23 anul trecut, in meciul cu England Counties XV.

De asemenea, a mai intervenit o schimbare de ultim moment, Sabin Stratila, jucatorul care evolueaza ca fundas, s-a accidentat  si nu va putea evolua in partida de sambata, de la Iasi.

Lotul extins al Romaniei:

Pilieri: Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), Paul Rusu (Stiinta Baia Mare), Mihai Dico (Stiinta Baia Mare), Cosmin Manole (Dinamo), Horatiu Pungea (Oyonnax)

Taloneur: Andrei Radoi (Timisoara Saracens), Otar Turashvili (Colomiers), Eugen Capatana (Timisoara Saracens)

Linia a II-a: Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), Johan Van Heerden (Stiinta Baia Mare), Marius Antonescu (Tarbes)

Linia a III-a: Viorel Lucaci (CSA Steaua Bucuresti), Vlad Nistor (Castres Olympique), Andrei Gorcioaia (Valence d’Agen), Stelian Burcea (Timisoara Saracens), Ovidiu Tonita (Carcassonne)

Treisferturi:

Mijlocasi la gramada: Valentin Calafeteanu (Timisoara Saracens), Tudorel Bratu (Dinamo), Alexandru Tigla (CSM Bucuresti)

Mijlocasi la deschidere: Jody Rose (Timisoara Saracens), Ovidiu Melniciuc (U Cluj)

Centri: Paula Kinikinilau (Timisoara Saracens), Florin Ionita (CSA Steaua), Ionut Balaban (CSS Barlad)

Aripi: Adrian Apostol (Stiinta Baia Mare), Madalin Lemnaru (Timisoara Saracens), Stephen Shennan (Timisoara Saracens), Ionut Botezatu (CSM Stiinta Baia Mare), Marian Ispir (CSM Bucuresti)

Fundasi: Florin Vlaicu (Calvisano)

FOTO: Promo Rugby  Facebook

4,297 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response