Friday 21st February 2020,
Federatia Romana de Rugby

Premiera istorica! London Irish si Saracens joaca in SUA

9 martie 2016 AVIVA PREMIERSHIP
Premiera istorica! London Irish si Saracens joaca in SUA.

Etapa din week-end, in campionatul de top al Angliei, Aviva Premiership, va avea o conotatie aparte. Unul dintre meciuri, cel dintre lanterna rosie London Irish si liderul Saracens, va avea loc la New York, pe Red Bull Arena, un stadion cu o capacitate de 25 000 de locuri.

Aceasta este prima partida de rugby din istorie, intre doua echipe de club engleze, care va avea loc peste hotare. Contextul este foarte bine ales, tinand cont de faptul ca meciul se disputa intr-o metropola americana in care comunitatea irlandeza este foarte bine dezvoltata, si are loc cu doar cinci zile inainte de traditionala sarbatoare Sf. Patrick.

Scopul principal al deplasarii celor doua echipe engleze peste Ocean este acela de a populariza jocul de rugby in SUA. Directorul executiv al Asociatiei USA Rugby este Nigel Melville, fostul mijlocas la gramada al nationalei Angliei si al lui London Wasps.

Jocul va avea loc pe 12 martie si va incepe la ora 17.00, conform fusului orar de la Bucuresti, ceea ce inseamna de dimineata la New York. In acest fel, bioritmul jucatorilor nu este afectat atat de mult, iar evenimentul rugbystic nu intra in concurenta cu alte intalniri programate in sporturile americane.

1,889 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response