Tuesday 18th June 2019,
Federatia Romana de Rugby

Georgia s-a impus pe terenul Rusiei

Georgia a invins Rusia.

Selectionata Georgiei a continuat traseul de metronom in grupa valorica 1A a Cupei Europei pe Natiuni, invingand in deplasare Rusia, cu scorul de 24-7 (10-0).

Dupa un joc foarte aspru, gruzinii au ratat obtinerea bonusului ofensiv. Ei au deschis scorul prin fundasul Kviriashvili, din lovitura de pedeapsa, iar la pauza au condus cu 10-0, dupa eseul semnat de Mkhedlidze.

In partea secunda tot oaspetii au fost cei care au dictat ritmul jocului, iar presiunea lor constanta, dublata de un rugby inteligent din punct de vedere tactic, s-a materializat cu alte doua incercari, reusite de Pekrishvili si Nemsadze.

Toate cele trei eseuri au fost transformate de Kviriashvili, astfel ca Georgia a ajuns la un avans confortabil pe tabela. Rusii au marcat spre final eseul de onoare, prin Gysin, iar Kushnarev a stabilit scorul final, prin transformare.

Georgia este lider, cu 38 de puncte, patru mai multe decat Stejarii. In acest context, jocul de saptamana viitoare de la Tbilisi devine decisiv pentru castigarea competitiei rezervate Batranului Continent.

FOTO: საქართველოს რაგბის კავშირი / Georgian Rugby Union (Official)

1,544 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response