Saturday 28th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

Dorin Lazar si Tudor Butnariu se alatura Stejarilor pentru meciul cu Georgia din Cupa Europeana a Natiunilor

14 martie 2016 First XV
Dorin Lazar si Tudor Butnariu se alatura Stejarilor pentru meciul cu Georgia din Cupa Europeana a Natiunilor.

Nationala de rugby a Romaniei se pregateste in aceste zile la Bucuresti pentru ultimul meci din Cupa Europeana a Natiunilor. Stejarii vor intalni pe 19 martie, la Tbilisi, Georgia, un meci care va decide campioana editiei 2016 a competitiei. Pentru acest meci, staff-ul tehnic al echipei nationale a convocat un lot de 30 de jucatori, 16 inaintasi si 14 jucatori de treisferturi.

Fata de lotul extins care a pregatit meciul cu Germania, au intervenit doua modificari, jucatorul de linia a II-a, Dorin Lazar, de la Timisoara Saracens si taloneurul Tudor Butnariu, cel care a fost invitat sa se pregateasca cu echipa la Iasi, s-au alaturat Stejarilor. Sunt in continuare accidentati Catalin Fercu, Sabin Stratila, Madalin Lemnaru si Otar Turashvili, in timp ce Horatiu Pungea, accidentat in primele minute ale meciului cu Germania de la Iasi, va ramane in cantonament pentru ingrijiri si investigatii medicale.

Lotul extins al Romaniei:

Pilieri: Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), Paul Rusu (Stiinta Baia Mare), Mihai Dico (Stiinta Baia Mare), Cosmin Manole (Dinamo), Horatiu Pungea (Oyonnax)

Taloneur: Andrei Radoi (Timisoara Saracens), Eugen Capatana (Timisoara Saracens), Tudor Butnariu (Politehnica Iasi)

Linia a II-a: Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), Johan Van Heerden (Stiinta Baia Mare), Marius Antonescu (Tarbes)

Linia a III-a: Viorel Lucaci (CSA Steaua Bucuresti), Vlad Nistor (Castres Olympique), Andrei Gorcioaia (Valence d’Agen), Stelian Burcea (Timisoara Saracens), Dorin Lazar (Timisoara Saracens)

Treisferturi:

Mijlocasi la gramada: Valentin Calafeteanu (Timisoara Saracens), Tudorel Bratu (Dinamo), Alexandru Tigla (CSM Bucuresti)

Mijlocasi la deschidere: Jody Rose (Timisoara Saracens), Ovidiu Melniciuc (U Cluj)

Centri: Paula Kinikinilau (Timisoara Saracens), Florin Ionita (CSA Steaua), Florin Vlaicu (Calvisano), Ionut Balaban (CSS Barlad)

Aripi: Adrian Apostol (Stiinta Baia Mare), Ionut Dumitru (CSA Steaua), Stephen Shennan (Timisoara Saracens), Marian Ispir (CSM Bucuresti)

Fundasi: Ionut Botezatu (Stiinta Baia Mare)

Nationala de rugby a Romaniei a castigat toate cele patru partide disputate in acest sezon al Cupei Europene a Natiunilor, 39-14 cu Portugalia, 21-18 cu Spania, 30-0 cu Rusia si 61-7 cu Germania.

3,014 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response