Tuesday 22nd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

In etapa a 12-a din Eccelenza, Calvisano s-a impus greu in derbyul cu Padova

14 martie 2016 ECCELLENZA
In etapa a 12-a din Eccelenza, Calvisano s-a impus greu in derbyul cu Padova.

In etapa a XII-a din Campionato Eccellenza, Calvisano, viitoarea adversara a Timisoarei Saracens in calificarile pentru Challenge Cup, a castigat derbyul cu Padova, iar Mogliano si Rovigo s-au impus la scor in partidele disputate impotriva echipelor L’Aquila, respectiv San Dona.

 Pe Stadio Peroni, Calvisano cu Florin Surugiu titular, a intalnit Padova, intr-o partida extrem de dificila pentru galben-negri, care s-au vazut condusi in doua randuri pentru a obtine apoi victoria cu rezultatul de 18-13. La pauza a fost egalitate (6-6) iar la reluare eseul lui Costanzo i-a adus in avantaj pe cei de la Calvisano. Reusita lui Rossi, transformata de Nikora a intors soarta partidei dar in minutul 70 un eseu semnat de Giammarioli si cele doua puncte aditionale venite din piciorul lui Buscema au decis invingatoarea. Pentru Padova , George Iacob a intrat din postura de rezerva in minutul 57.

L’Aquila cu Vlad Badalicescu si Marius Sirbe titulari a fost invinsa din nou, fiind singura echipa din competitie care nu a cunoscut inca gustul victoriei. De aceasta data L’Aquila a pierdut pe terenul lui Mogliano cu rezultatul de 66-0, noua eseuri izbutind invingatorii, remarcul partidei numindu-se Corazzi autor al unui hat-trick.

Si Rovigo a obtinut un  succes la zero in partida cu San Dona. Frati, Ferro,Zanini, McCann, Riedo si Lucchin au inscris cate un eseu prin care ros-albastrii s-au impus cu rezultatul de 41-0, obtinand astfel bonusul ofensiv care ii mentine la un punct in spatele liderului clasamentului, Calvisano.

Oarecum surprinzator, Fiamme Oro a trecut de Viadana, rezultat 18-7, in timp ce Lazio a catigat pe terenul celor de la Piacenza cu 22-16 dupa ce la pauza avantajul era de partea gazdelor, 10-6.

Clasament:
1.Calvisano-50p
2.Rovigo-49p
3.Padova-41p
4.Mogliano-40p
5.Fiamme Oro-27p
6.Viadana-27p
7.Lazio-23p
8.San Dona-20p
9.Piacenza-8p
10.L’Aquila-3p

FOTO: www.onrugby.it

1,800 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response