Thursday 03rd December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Vlad Iordachescu va arbitra finala Campionatului European U18 de la Lisabona

25 martie 2016 ARBITRAJ
Vlad Iordachescu va arbitra finala Campionatului European U18 de la Lisabona.

Campionatul European de U18 de la Lisabona isi va stabili maine, campioana. In finala competitiei, Georgia va intalni Franta, pe Estadio Universitario, de la ora locala 17:00. Partida va fi arbitrata de cel mai valoros arbitru roman al momentului, Vlad Iordachescu. Acesta va fi ajutat la margine de catre Kilian O’Brien si Afonso Nogueira.

Tot maine, in meciul pentru locurile 7-8, Romania U18 va intalni Rusia, o partida care va decide soarta ramanerii in primul esalon valoric al competitiei.

Vlad Iordachescu este unul dintre cei mai valorosi arbitri romani. Printre cele mai importante meciuri in care a oficiat se numara Georgia – Portugalia din Rugby Europe Championship, dar si zece partide in Challenge Cup, a doua competitie valorica intercluburi din Europa, cel mai important meci arbitrat fiind Lyon – Bordeaux. Din 2012 a devenit o prezenta constanta in brigada de arbitri care oficiaza la meciurile test ce au loc in luna noiembrie, dar si la diferite turnee World Rugby, precum Tbilisi Cup, Nations Cup. In luna septembrie, chiar inaintea debutului Cupei Mondiale, acesta a facut parte din brigada care a arbitrat meciul test dintre Canada si Fiji, disputat la Londra, pe stadionul Twickenham Stoop.In plus, in toamna anului trecut, el a oficiat la turneul organizat in Asia de World Rugby, Hong Kong Cup.

Pe de alta parte, Iordachescu a fost delegat de EPCR ca arbitru asistent la partida dintre Rovigo si Enisei de pe 9 aprilie, din play-off-ul pentru calificarea in grupele Challenge Cup.

2,740 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response