Tuesday 11th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Romania A va disputa doua meciuri test in luna iunie, la Bucuresti, cu Crawshays Welsh RFC

31 martie 2016 NATIONALA
Romania A va disputa doua meciuri test in luna iunie, la Bucuresti, cu Crawshays Welsh RFC.

Romania A, echipa secunda a Romaniei, va disputa doua meciuri test in luna iunie, la Bucuresti, impotriva echipei galeze Crawshays Welsh RFC. Partidele sunt programate pe 1 si pe 4 iunie, oaspetii aflandu-se pentru a doua oara in Romania dupa ce in 2007 au mai sustinut doua meciuri test la Iasi, cu Politehnica si cu “XV-le Presedintelui”, o selectionata nationala ce reunea cei mai promitatori tineri jucatori romani.

Crawshays Welsh RFC este o varianta locala de Barbarians, formata din fosti internationali si jucatori de perspectiva din campionat. Printre jucatorii galezi de legenda care au evoluat la aceasta echipa se afla JPR Williams, Phil Bennett si Jonathan Davies.

“Ma bucur ca reusim sa adaugam o veriga importanta care ne lipsea pana acum, echipa a doua pentru Romania. Aceste meciuri se adreseaza tinerilor de talent care termina junioratul si jucatorilor care fac parte din lotul largit al primei echipei si le da oportunitatea sa aiba meciuri la nivel international. Competitia reprezinta o etapa de evaluare, in formarea jucatorului. Aceste doua meciuri, la inceputul lunii iunie, reprezinta un prilej pentru antrenorii echipei nationale, de a vedea la lucru toti jucatorii de valoare din campionatul intern, precum si tinerii care evolueaza la echipe din alte tari. Sunt convins ca vor fi doua meciuri interesante, care vor place suporterilor”, a declarat Haralambie Dumitras, presedintele FRR.

Aceasta formatie, infiintata in 1922, va juca in Romania sub titulatura „Crawshay’s WRU President’s XV”.

3,197 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response