Saturday 04th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Florin Vlaicu, jucatorul meciului L’Aquila-Calvisano din Campionato Eccellenza

3 aprilie 2016 ECCELLENZA

In etapa a XV-a din Campionato Eccellenza, Calvisano a castigat cu 54-7 pe terenul lui L’Aquila, o victorie la care Florin Vlaicu a contribuit esential fiind desemnat jucatorul meciului, galben-negrii cu acest succes continua sa conduca in clasamentul competitiei devansand-o pe Rovigo.

Partida disputata pe Stadio Tommaso Fattori a fost la discretia lui Calvisano in fata careia L’Aquila , ultima clasata nu a putut emite pretentii, Florin Vlaicu titular pentru galben-negri reusind sa inscrie un eseu si sapte transformari fiind desemnat jucatorul meciului. Florin Surugiu a intrat in joc in repriza secunda in timp ce Vlad Badalicescu si Marius Sirbe au facut parte din primul XV a lui L’Aquila.

Pentru Calvisano atentia este indreptata acum catre mansa tur a Play-Off-ului calificarilor pe tabloul principal al European Rugby Challenge Cup, pe 9 aprilie italienii intalnind campioana din SuperLiga CEC Bank, Timisoara Saracens in gazduirea stadionului Dan Paltinisanu, revansa fiind programata in data de 23 aprilie.

Principala urmaritoare a lui Clavisano, Rovigo a disputat o partida fara eseuri pe trenul lui Viadana in care s-a impus cu rezultatul de 15-6. Toate punctele invingatorilor au fost marcate de Basson care a concretizat cinci lovituri de pedeapsa, desprinderea venind in ultimele zece minute.

Surpriza etapei a fost victoria lui Fiamme Oro in fata lui Mogliano, chiar pe terenul acesteia, desi gazdele au condus la pauza cu 10-6, un eseu a lui Massaro, transformat de Azzolini in minutul 68 stabilind invingatoarea. Fiamme Oro a castigat cu 13-10 si ocupa pozitia a cincea in clasament.

Scorul etapei l-a reusit Padova, pentru care pilierul George Iacob a intrat din postura de rezerva, nu mai putin de 13 eseuri trecndu-si in cont invingatorii care au surclasat-o pe Piacenza cu rezultatul de 79-7. Cu Bogdan Iovu titular, San Dona s-a impus la Roma impotriva lui Lazio, scor 29-27, dupa o partida extrem de disputata decisa in minutul 75 gratie unui eseu a lui Manfredi, transformat de Costa.

Clasament:
1.Calvisano-64p
2.Rovigo-62p
3.Padova-48p
4.Mogliano-46p
5.Fiamme Oro-38p
6.San Dona-34p
7.Viadana-32p
8.Lazio-25p
9.Piacenza-10p
10.L’Aquila-3p

2,506 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response