Monday 21st September 2020,
Federatia Romana de Rugby

23 de litri de sange stransi in prima actiune de donare din 2016, organizata de Federatia Romana de Rugby

4 aprilie 2016 Stiri
23 de litri de sange, adunati in prima campanie FRR in 2016.

Federatia Romana de Rugby a continuat campania de donare de sange, avandu-i alaturi pe cei de la Prisum International si Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, cu prima donare din 2016.

Luni, 4 aprilie, in sala de conferinte a Federatiei Romane de Rugby, de pe Bd. Marasti nr.18-20, sector 1, Bucuresti, a fost amenajat un centru de donare respectand toate regulamentele in vigoare. In cele cinci ore cat a durat actiunea, 60 de persoane au venit sa doneze sange, 50 fiind acceptate ca donatori, strangandu-se astfel 23 de litri de sange. „Ma bucur ca lumea a inteles importanta acestui act si am avut atat de multi donatori la Federatie. A fost o actiune de succes si sper sa continuam in acelasi fel si celelalte campanii care vor urma. Le multumesc tuturor celor care astazi s-au gandit la semenii lor si au facut acest gest nobil”, a declarat Alin Popescu, medic coordonator FRR.

Printre cei care au donat sange s-au aflat si cativa dintre jucatorii echipei de U19 a RC Grivita, insotiti de antrenorul Florin Besliu. „Am auzit de aceasta campanie organizata la sediul Federatiei Romane de Rugby si ni s-a aparut un act normal sa venim sa donam pentru ca astfel putem da o mana de ajutor semenilor nostri. Eu i-am anuntat pe jucatori ca vom merge, totul este voluntar si m-am bucurat cand am vazut ca dimineata s-au adunat 17 baieti. Vom veni si la urmatoarea actiune de donare”, a declarat Florin Besliu.

Urmatoarea campanie care se va organiza la sediul FRR va fi in luna iulie.

2,451 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response