Thursday 19th September 2019,
Federatia Romana de Rugby

Un rugbyst argentinian, Cipriano Martinez, suspendat 99 de ani de catre propriul club

6 aprilie 2016 INTERNATIONAL
Un rugbyst argentinian, Cipriano Martinez, suspendat 99 de ani de catre propriul club.

Un jucator de rugby din Argentina, pilierul Cipriano Martinez, a primit o suspendare record, din partea clubului la care este legitimat, Puccara. Martinez a fost gasit vinovat de lovirea violenta cu piciorul in plina figura, a unui adversar care incerca sa se ridice de la sol, dupa o gramada spontana. Martinez a sutat atunci ca intr-o minge de fotbal, in freza oponentului sau, care a suferit o comotie si a fost scos de pe teren pe targa. Incidentul a avut loc in timpul meciului dintre  Pucara si San Albano,o partida contand pentru campionatul intern argentinian, URBA.

Cipriano Martinez a primit imediat cartonasul rosu, iar cazul sau a fost deferit comisiei  de disciplina. Pana la aflarea unui verdict din partea Federatiei Argentiniene de Rugby, clubul la care evolua Martinez, Puccara, a luat o masura drastica, facand publica suspendarea record de 99 de ani, dictata in acest caz.

„Prezentam scuzele noastre jucatorului accidentat, clubului San Albano, dar si lumii rugbyului in general”, se arata intr-un comunicat emis de oficialii clubului Pucara.

Conform regulamentelor argentiniene in vigoare, un rugbyst, pentru un astfel de comportament, risca de la patru ani pana la excluderea pe viata din sport.

2,539 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response