Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Calvisano castiga derbyul cu Mogliano in Campionato Eccellenza

17 aprilie 2016 ECCELLENZA
Calvisano castiga derbyul cu Mogliano in Campionato Eccellenza.

In etapa a XVI-a din Campionato Eccellenza, Calvisano, adversara Timisoarei Saracens in calificarile pentru Challenge Cup, a invins pe Mogliano si continua sa conduca in clasamentul competiei la doua puncte distanta de principala urmaritoare, Rovigo.

Cu Florin Vlaicu si Florin Surugiu titulari, Calvisano s-a impus in fata lui Mogliano in derbyul etapei a XVI-a din Italia. Calvisano a marcat trei eseuri, autori Cavalieri, Susio si Zdrilich, in timp ce din fata butului advers, Florin Vlaicu a concretizat o transformare si doua lovituri de pedeapsa. Dupa acest succes galben-negrii se pregatesc pentru returul calificarilor din Challenge Cup impotriva Timisoarei Saracens care porneste cu un avantaj de 13 puncte dupa partida disputata in Banat.

Rovigo a avut o misiune dificila in fata lui Fiamme Oro, pentru ca dupa un inceput mai bun de partida romanii conduceau cu 10-0. Eseul lui Boggiani, transformat de Basson i-a readus in joc pe ros-albastri, in partea secunda o noua incercare semnat ade Frati aducandu-le victoria cu rezultatul de 20-17. Cum mai sunt de disputat doar doua etape din sezonul regulat, L’Aquila este virtual retrogradata dupa ce a inregistrat o noua infrangere, in deplasare la Piacenza. Pentru L’Aquila, Vlad Badalicescu si Marius Sirbe au fost titulari, echipa lor fiind invinsa cu rezultatul de 18-12.

San Dona, cu Bogdan Iovu titular, a pierdut disputa de pe propriul teren cu Viadana, rezultat 35-18, in timp ce Padova, pentru care George Iacob a intrat in minutul 41 s-a impus la Roma conta lui Lazio, 30-12, bonusul ofensiv revenind invingatorilor gratiei evolutiei din repriza secunda, la pauza condemnadu-se egalitatea, 6-6.

 In urmatoarea etapa, care se va disputa pe 30 aprilie este programat derbyul Rovigo-Calvisano, decisiv pentru stabilirea castigatoarei sezonului regulat dinCampionato Eccellenza.

Clasament:
1.Calvisano-68p
2.Rovigo-66p
3.Padova-53p
4.Mogliano-46p
5.Fiamme Oro-39p
6.Viadana-37p
7.San Dona-34p
8.Lazio-25p
9.Piacenza-14p
10.L’Aquila-4p

FOTO: onrugby.it

2,258 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response