Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Etapa bonusurilor ofensive in Pro 12

18 aprilie 2016 PRO12 RUGBY
Etapa bonusurilor ofensive in Pro 12.

In etapa a XX-a din Guinness Pro 12, Connacht a trecut de Munster, iar Glasgow Warriors s-a impus la scor pe terenul lui Scarlets care in acest moment nu se mai afla in zona primelor patru pozitii ale clasamentului care asigura prezenta in Play-Off.

Liderul ierahiei din Guinness Pro 12, Leinster a obtinut o victorie cu bonus ofensiv in fata lui Edinburgh, rezultat 30-23, scotienii prin incercarea lui Kennedy din minutul 70 asigurandu-si bonificatia defensiva. Raportul eseurilor a fost de 4-3 in favoarea francizei din Dublin, pe lista marcatorilor trecandu-si numele McGrath, Der Flier si McFadden dubla, respectiv Brown, Allen si Kennedy.

In urma lui Leister se pozitioneaza Connacht care si-a imbogatit zestre de puncte din clasament dupa victoria cu bonus ofensiv, rezultat 35-14, in partida cu Munster. Adeolokun a marcat doua incercari, Bealham a batut si el o data defensiva armatei rosii, un eseu de penalizare intregind tabloul reusitelor lui Conacht, in timp ce pentru Munster, Zebo si Sherry au izbutit cate o finalizare in terenul de tinta.

Campionii en-titre, Glasgow Warriors au dat un adevarat recital pe Parc y Scarlets unde s-au impus cu 46-10, scotienii reusind un total de sapte eseuri, bonusul ofensiv venind prin reusitele jucatorilor Russell dubla, Jones dubla, Pyrgos, Bennett si Seymour.

Scarlets care la un moment dat s-a aflat in fruntea clasamentului a ajuns pe pozitia a cincea in afara locurilor care asigura preznta in Play-Off. Pe Arms Park, Gareth Anscombe a marcat un eseu , doua transformari si trei lovituri de pedeapsa, iar Cardiff Blues a trecut de Newport Dragons cu rezultatul de 28-8, alte doua incercari in contul invigatorilor fiind reusite de Turnbull si Lee-Lo. In ciuda victoriei, sansele de a prinde un loc in semifinale sunt minime pentru Cardiff Blues.

Treviso ramane pe ultima pozitie a clasamentului, italienii fiind invisi la scor de Ospreys pe Liberty Stadium. Franciza galeza a castigat cu 47-10, eseurile invingatorilor avandu-i ca autori pe D.Evans dubla, Baker, Watkin, Cracknell, Dirksen si John, incercarea de onoare a alb-verzilor fiind semnata de Sgarbi.

Nici Zebre nu a putut tine piept lui Ulster si a pierdut pe propriul teren intalnirea cu Ulster. Nord-iralandezii s-au impus cu rezultatul de 47-17, Payne trecandu-si in cont un hat-trick, Bowe o dubla, cate o incercare fiind reusita de Pienaar si Gilroy.

 

CLASAMENT:
1.Leinster-68p(+161)
2.Connacht-68p(+95)
3.Glasgow-66p
4.Ulster-60p
5.Scarlets-58p
6.Edinburgh-53p
7.Munster-53p
8.Cardiff-52p
9.Ospreys-49p
10.Newport-26p
11.Zebre-19p
12.Treviso-16p

FOTO: utv.ie

2,567 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response