Friday 25th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Wasps si Worcester au oferit un festin ofensiv in Aviva, cele doua echipe marcand 14 eseuri

18 aprilie 2016 AVIVA PREMIERSHIP
Wasps si Worcester au oferit un festin ofensiv in Aviva, cele doua echipe marcand 14 eseuri.

Gloucester a invins surprinzator pe Exeter cu 16-9, in etapa desfasurata in acest week-end, cea de-a 20-a in Aviva Premiership, campionatul englez de rugby. Thorley a reusit singurul eseu al unui meci in care rezultatul la pauza a fost unul mai putin obisnuit, pentru aceste vremuri, 0-0.

Worcester si London Wasps au oferit un festin ofensiv. Wasps a castigat cu scorul de 54-35, raportul eseurilor fiind si el unul bogat, 8-6 in favoarea castigatorilor. Indubitabil, aripa oaspetilor, Christian Wade, a fost omul meciului, cu 6 eseuri marcate, ceea ce inseamna egalarea unui record vechi de 16 ani, de cand Ryan Constable reusea aceeasi performanta pentru Saracens, intr-un meci cu Bedford. Alte eseuri pentru invingatori au fost inscrise de Lozowski si Halai, in timp ce gazdele au reusit incercari prin Hougaard, Vuna, Symons, Van Welze, Heen si Kirwan. La pauza, tabela a indicat 34-15 in favoarea oaspetilor.

Saracens a avut destul de furca acasa, in meciul cu Harlequins, pe care finalmente l-a castigat cu scorul de 22-12. Celebra aripa Chris Ashton a marcat o dubla, iar Kruis l-a completat cu un alt eseu.

Northampton Saints a pierdut acasa partida cu Leicester, scor 30-24. Tigrii au marcat eseuri prin Thacker,Goneva si Burns, in timp ce gazdele au realizat procedee maxime de punctaj in rugby, prin Harrison si George Pisi.

Sale Sharks s-a impus cu 29-17 in fata celor de la Bath, cele doua urmând sa se revada si saptamana viitoare, intr-o partida restanta. Pilierul moldovean Vadim Cobilas a deschis scorul in minutul9,pentru gazde, cu un frumos eseu, dupa care l-au completat coechipierii Adison, Seymour si Easter, care au punctat prin acelasi procedeu. Rokoduguni a marcat singura incercare a oaspetilor, in aceasta partida.

In derby-ul subsolului de clasament, Newcastle a depasit acasa pe London Irish cu 13-6,semnand practic sentina exilatilor. Watson a marcat unicul eseu al meciului.

In aceasta runda s-au acordat trei bonusuri ofensive (Worcester, London Wasps si Sale) si trei bonusuri defensive (Exeter, Northampton si London Irish).

CLASAMENT:
1.Saracens 71
2. London Wasps 67
3. Exeter 65
4.Leicester 59
5. Northampton 52
6. Sale 51
7. Harlequins 49
8. Gloucester 45
9. Bath 37
10.Worcester 35
11.Newcastle 26
12. London Irish 19

FOTO: sportinglife.com

2,171 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response