Friday 08th November 2019,
Federatia Romana de Rugby

“Scoala ALTFEL” la Federatia Romana de Rugby

20 aprilie 2016 Rugby in aceasta saptamana
“Scoala ALTFEL” la Federatia Romana de Rugby.

Fundatia Wings, alaturi de Federatia Romana de Rugby si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman continua campania de promovare a unui stil de viata sanatos pentru copii, cu un nou proiect  “Impreuna pentru un stil de viata sanatos”. Astfel, miercuri, 20 aprilie, in saptamana “Scoala Altfel”, elevii de la Scoala “Petre Ispirescu” au facut o vizita la Muzeul Sportului, la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si la Stadionul National “Arcul de Triumf”.

Presedintele Federatiei Romane de Rugby, Haralambie Dumitras, le-a vorbit celor prezenti despre importanta practicarii unui sport si despre frumusetea rugbyului, disciplina care formeaza caractere. Acesta le-a povestit micutilor despre gestul rebel al lui William Webb Ellis de a tine balonul in maini intr-o faza a jocului de fotbal si i-a incurajat sa isi urmeze visurile, indiferent care sunt acestea.

“In primul rand vreau sa va felicit si sa va multumesc ca ati ales sportul pentru ca dincolo de faptul ca iti ofera un stil sanatos de viata, te ajuta sa iti faci prieteni, sa te integrezi intr-un colectiv, sa simti cu adevarat ca faci parte dintr-o echipa. Ma bucur ca sunt printre voi copii care au auzit de rugby, este un sport frumos, care iti dezvolta anumite calitati de care ai nevoie o viata intreaga, dar mai ales respectul de sine si fata de colegul, dar si de adversarul tau. Ce este important la varsta voastra e sa va bucurati de sport si sa va jucati cat de mult puteti in aer liber, sa faceti miscare. Federatia Romana de Rugby sprijina activ orice initiativa de acest fel, mai ales in randul copiilor, care invata astfel de mici ca sportul te poate forma ca om si caracter”, a declarat Haralambie Dumitras, presedintele FRR.

Scoala ALTFEL la Federatia Romana de Rugby.

Scoala ALTFEL la Federatia Romana de Rugby.

 La finalul activitatilor, toti participantii au fost premiati cu diplome si medalii de catre organizatori, formata din Rebecca Walter – Preşedinte Fundaţia Wings si Haralambie Dumitras – presedintele FRR.

Proiectul “Impreuna pentru un stil de viata sanatos” este continuarea proiectului inceput anului trecut, “Apel la o viata sanatoasa”, care militeaza pentru adoptarea unui stil de viata sanatos prin practicarea sportului si a unei alimentatii corespunzatoare.

Fundatia Wings este o organizatie non-guvernamentala, non-profit si apolitica ce ofera din 2010 servicii sociale in conformitate cu standardele Uniunii Europene. Prin initiativele ei se doreste sprijinirea prin orice mijloace si eforturi a tinerilor aflati in dificultate in drumul lor catre o viata mai buna, mai sanatoasa.

2,926 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response