Tuesday 22nd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Rovigo a castigat derbyul cu Calvisano si este noul lider al Campionato Eccellenza

2 mai 2016 ECCELLENZA
Rovigo a castigat derbyul cu Calvisano si este noul lider al Campionato Eccellenza.

In penultima etapa a sezonului regulat din Campionato Eccellenza, Rovigo a castigat derbyul cu Calvisano si a preluat sefia clasamentului, in timp ce L’Aquila cu doua eseuri marcate de Petru Tamba a obtinut prima victorie stagionala.

Pe Stadio Mario Battaglini, Calvisano a inceput cu Florin Vlaicu titular, pentru ca Florin Surugiu sa intre in joc in minutul 59, galben-negrii fiind invinsi de Rovigo cu rezultatul de 32-10. Florin Vlaicu a marcat o transformare si o lovitura de pedeapsa, eroul invingatorilor numindu-se Basson care a concretizat opt din cele noua tentative de tinta ale lui Rovigo, ros-albastrii trecand astfel in fruntea clasamentului.

Dupa 16 infrangeri consecutive, L’Aquila a obtinut primul succes in actuala editie a Campionato Eccelenza, 27-7 contra lui Lazio, victorie cu bonus ofensiv pentru echipa la care Petru Tamba si Vlad Badalicescu au fost titulari, iar Dennis Perju rezerva. Petru Tamba a marcat doua din cele patru eseuri ale victoriei lui L’Aquila, ambele in primul sfert de ora al partidei.

Bogdan Iovu s-a aflat in primul XV al celor de la San Dona care s-au impus suprinzator pe terenul lui Fiamme Oro, rezultat 27-24, tot titular fiind si pilierul George Iacob pentru Padova care a castigat in deplasare la Viadana, 30-28 gratie unui eseu venit in ultimul minut.

Cea mai consistenta victorie a revenit lui Mogliano, 56-12 in fata lui Piacenza si astfel alb-albastrii sunt siguri de pozitia a patra in clasament, ultima care asigura accesul in Play-Off.

Clasament:
1.Rovigo-70p
2.Calvisano-68p
3.Padova-58p
4.Mogliano-51p
5.Fiamme Oro-40p
6.Viadana-38p
7.San Dona-38p
8.Lazio-25p
9.Piacenza-14p
10.L’Aquila-9p

FOTO: rugby1823.blogosfere.it

2,162 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response