Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Chiefs, invinsa pe propriul teren de Highlanders in etapa 11 din Super Rugby

9 mai 2016 SUPER RUGBY
Chiefs, invinsa pe propriul teren de Highlanders in etapa 11 din Super Rugby.

In etapa a XI-a din Super Rugby, Chiefs a pierdut disputa de pe FGM Stadium Waikato din Hamilton in fata campionilor en-titre Highlanders si astfel in fruntea clasamentului general a trecut Crusaders dupa victoria cu bonus ofensiv impotriva australienilor de la Reds.

Highlanders a avut o evolutie foarte buna la Hamilton,mai ales in prima repriza si in debtutul partii secunde, astfel ca eseurile lui Lienert-Brown si Naholo, alaturi de tentativele de tinta concretizate de Sopoaga i-au desprins pe campionii en-titre la un ecart de 15 puncte. Cruden si Vaka au marcat cate un eseu pentru Chiefs, dar si Naholo a avut o finalizare in terenul de tinta advers si astfel Highlanders s-au impus cu rezultatul de 26-13.

De infrangerea lui Chiefs a profitat Crusaders care a marcat sase eseuri lui Reds si prin victoria cu rezultatul de 38-5, franciza neozeelendeza conduce in clasamentul general. Pe lista marcatorilor de eseuri si-au trecut numele Macilai-Tori hat-trick, Barrett, Taufua, Taylor din tabara invingatorilor, respectiv Magnay pentru australieni.

Dupa doua infrnageri consecutive, Brumbies a castigat pe GIO Stadium din Canberra partida importiva lui Bulls, rezultat 23-6 si astfel calutii se mentin in careul de asi al compeititiei. Ah Wong si Cubelli au marcat eseurile lui Brumbies, restul punctelor venind din piciorul lui Lealiifano. Pentru Bulls, Brummer a concretizat doua lovituri de pedeapsa.

Chiar daca a marcat patru incercari, Sunwolves a pierdut disputa de pe Prince Chichibu Memorial Stadium din Tokyo, 40-22, in fata lui Western Force, australienii alegandu-se cu bonusul ofensiv, deoarece raportul eseurilor a fost de 7-4. Brache a semnat un hat-trick pentru invingatori, alaturi de Stander, McCalman si Cottrell, pentru japonezi reusitele din terenul de tinta advers fiind izbutite de Yamada dubla, Pisi si Carpenter.

Cum Cheetahs a marcat doar din doua lovituri de pedeapsa, Waratahs nu a avut o misiune dificila in a obtine patru puncte , franciza din Sydney impunandu-se pe Allianz Stadium cu rezultatul de 21-6. Robinson si Foley au marcat cate un eseu, tot Foley evidentiindu-se si din fata butului advers cu doua transformari si trei lovituri de pedeapsa.

Pe Kings Park Stadium din Durban, Sharks a dispus de Hurricanes cu rezultatul de 32-15, raportul eseurilor fiind de 4-2, astfel ca in acesta partida nu s-au acordat puncte bonus. JP Pietersen a batut de doua ori apararea neozeelandezilor, Claassesns si Du Preez cate o data, pentru Hurricanes cate o incercare fiind reusita de Goodes si Marshall.

Southern Kings continua sa ramana pe ultima pozitie a clasamentului dupa infrangerea suferita pe propriul teren, 34-18 cu Blues. Raportul eseurilor a fost de 5-2, astfel ca Blues a obtinut bonusul ofensiv, pe lisat marcatorilor trecandu-si numele Nanai dubla, Parsons, Guyton si Li, respectiv Hall si Marutlulle.

Clasament:
Liderii conferintelor:
1.Crusaders-37p
2.Stormers-29p
3.Lions-27p
4.Brumbies-25p
5.Chiefs-37p
6.Highlanders-32p
7.Hurricanes-31p
8.Bulls-28p
9.Sharks-26p
10.Waratahs-25p
11.Blues-25p
12.Rebels-23p
13.Cheetahs-12p
14.Jaguares-12p
15.Reds-12p
16.Force-10p
17.Sunwolves-7p
18.Kings-4p

FOTO: dailymirror.lk

1,415 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response