Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Scoala Gimnaziala nr.1 Caracal a castigat faza judeteana, ciclul primar, la ONSS

9 mai 2016 RUGBY SCOLAR
Scoala Gimnaziala nr.1 Caracal a castigat faza judeteana, ciclul primar la ONSS.

Vineri, 6 mai 2016, la Liceul Teoretic “Petre Pandrea” din Bals, judetul Olt, s-au desfasurat jocurile fazelor judetene, ciclul primar, la ONSS. La aceasta competitie au participat doua unitati de invatamant din localitatile Caracal si Bals.

La finalul meciurilor, clasamentul arata astfel:
Locul I:  Scoala Gimnaziala nr.1 Caracal -prof. Grigore Eugen; prof. Apipie Mariana; prof. Butoi Catalin
Locul II: Scoala Gimnaziala “Mihail Drumes” Bals – prof: Teodorescu Ionel.

La aceasta editie a competitiei, Flavia  Tucureanu, eleva la Scoala Gimnaziala “Mihail Drumes” din Bals, a fost desemnata cea mai tehnica jucatoare. La baieti, Ilin Stefan Gabriel de la Scoala Gimanziala nr.1 Caracal, a fost desemnat cel mai tehnic jucator. Diploma pentru cel mai tanar jucator i-a revenit lui Eduard Carstea, de la Scoala Gimnaziala “Mihail Drumes” Bals.

„Intotdeauna este o atmosfera deosebita cand sunt competitii la acest nivel, chiar daca au participat doar doua scoli din judetul Olt.M-a impresionat dedicatia si implicarea copiilor, felul in care s-au bucurat pentru fiecare eseu si pasa reusita”, a declarat Cristian Almas, Director de Dezvoltare Muntenia.

Pe de alta parte, Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Inspectoratul Scolar al Judetului Olt, Palatul Copiilor” Adrian Baran” Slatina – Structura Bals in parteneriat cu Federatia Romana de Rugby si alte structuri locale vor organiza primul concurs interjudetean de rugby tag din acest judet. Competitia va purta numele de „Cupa Stejarii” si va avea loc la data 04 iunie 2016, la Bals.

2,232 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response