Friday 23rd April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Calvisano si Rovigo s-au impus in prima mansa a semifinalelor din Campionato Eccellenza

15 mai 2016 ECCELLENZA
Calvisano si Rovigo s-au impus in prima mansa a semifinalelor din Campionato Eccellenza.

Atat Calvisano, cat si Rovigo au disputat prima mansa a semifinalelor din Campionato Eccellenza in deplsare, acest lucru insa nu a impiedicat pe primele doua clasate in sezonul regulat sa-si adjudece victoria pentru a face un pas important in drumul catre finala competitiei.

Rovigo, care s-a clasat pe prima pozitie a clasamentului in sezonul regulat a evoluat in deplasare la Mogliano si dupa o partida extrem de disputata, ros-albastrii s-au impus cu rezultatul de 13-10, dupa ce la pauza avantajul a fost de partea gazdelor, 10-7. Rodrigo a marcat un eseu transformat de Basson si Rovigo a trecut in avantaj, dar Renata a intors rezultatul cu o incercare, o transformare si un dropgol, in partea secunda insa Mogliano nu a mai reusit sa inscrie si astfel Basson, autor a doua lovituri de pedeapsa a stabilit rezultatul final.

Pe Stadio Germia, Padova si Calvisano s-au intalnit in cea de-a doua semifinala, una la fel de echilibrata, castig de cauza avand galben-negrii, cu rezultatul de 11-3. Florin Vlaicu a fost titular si a marcat din doua lovituri de pedeapsa, in timp ce Florin Surugiu a intrat din postura de rezerva, tot ca rezerva incepand jocul pentru Padova si George Iacob. Florin Vlaicu a deschis scorul in minutul 6, dupa care Nikora a egalat, inainte de pauza Bergamo reusind sigurul eseu al disputei. Dupa pauza doar Florin Vlaicu si-a mai trecut numele pe lista marcatorilor, intr-o partida arbitrata de Marius Mitrea, care vineri a fost unul dintre asistentii finalei din Challenge Cup dintre Montpellier si Harlequins.

Mansa retur a semifinalelor va avea loc pe 21 mai, partida Rovigo-Mogliano, respectiv 22, cand se vor intalni Calvisano si Padova.

FOTO: federugby.it

2,507 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response