Tuesday 26th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Lelo Saracens pentru a patra oara consecutiv campioana Georgiei

17 mai 2016 INTERNATIONAL
Lelo Saracens pentru a patra oara consecutiv campioana Georgiei.

Editia 2015-2016 a campionatului Georgiei, Didi 10 (Super 10) a revenit echipei Lelo Saracens Tbilisi care in finala a invins pe Lokomotive Tbilisi cu rezultatul de 17-15, dupa o partida extrem de disputata, decisa cu un eseu marcat in minutul 72.

Desi pornea cu sansa a doua, Lokomotive Tbilisi, pozitionata in urma lui Lelo Saracens in clasamentul final al sezonului regulat, a condus la pauza cu 7-5. Lelo Saracens a deschis scorul prin eseul flankerului Guja Surguladze, dar Lokomotive a revenit si a preluat conducerea, incercarea lui Dimitri Kalandadze fiind transformata de Beka Tsiklauri.

Repriza secunda a debutat cu eseul fundasului Irakli Kiasashvili, iar Lelo Saracens s-a aflat din nou la conducere, dar din lovitura de pedepasa Beka Tsiklauria restabilit egaliatatea, mai mult chiar Lokomotive a intors rezultatul gratie incercarii izbutite de Khvtiso Eloshvili, de aceasta data insa Beka Tsiklauri a ratat transformarea.

Minutul 72 avea sa aduca insa eseul mijlocasului la gramada Sandro Mindiashvili, transformat de Irakli Kiasashvili care a stabilit rezultatul final in ciuda eforturilor celor de la Lokomotive, pentru care fostul pilier al Universitatii Cluj, Levan Genebashvili a fost titular, de a trece de apararea exacta a lui Lelo Saracens.

Cu acest succes Lelo Saracens Tbilisi a cucerit cel de-al patrulea titlu consecutiv de campioana a Georgiei si al saselea din istoria clubului, intr-un clasament All-Time aflandu-se in urma lui Lokomotive Tbilisi care ramane deocamdata cea mai titrata echipa de club din Georgia cu sapte trofee cucerite.

FOTO: rugby.ge

 

1,833 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response