Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Florin Vlaicu a marcat 23 de puncte, iar Calvisano este in finala Campionato Eccellenza

22 mai 2016 ECCELLENZA
Florin Vlaicu a marcat 23 de puncte, iar Calvisano este in finala Campionato Eccellenza.

Pentru a treia oara consecutiv Calvisano si Rovigo isi vor disputa finala in Campionato Eccellenza, esalonul de elita al Italiei, Florin Vlaicu si Florin Surugiu avand sansa de a cuceri medaliile de campioni chiar la primul sezon in tricoul galben-negrilor din provincia Brescia.

Dupa ce a castigat in prima mansa la Padova, Calvisano nu le-a dat nicio sansa adversarilor din semifinale impunandu-se si in partida retur, rezultat 33-7, Florin Vlaicu titular pe postul de uvertura fiind jucatorul meciului, evolutia sa incununandu-se cu un eseu, trei transformari si patru lovituri de pedeapsa, adica un total de 23 de puncte. Partida, in care Florin Surugiu a fost rezerva, s-a jucat practic intr-un singur sens, Calvisano reusind trei eseuri fata de unul singur al celor de la Padova, venit pe final, in tabara invisilor tot pe banca rezervelor regasindu-se pilierul George Iacob.

In cealalta semifinala, Rovigo a invins pe Moglino cu rezultatul de 34-17, prin eseurile marcate de Lubiani, Momberg, Chillon si Menon, toate transformate de Basson, care a mai punctat din cate un dropgol si o lovitura de pedeapsa. In mansa tur tot Rovigo s-a impus cu 13-10.

Finala editiei 2015-2016 a Campionato Eccellenza se va disputa pe 28 mai intre Rovigo si Calvisano, partida decisiva pentru titlul de campiona urmand a fi gazduita de Stadio Mario Battaglini, fieful ros-albastrilor, care au terminat pe prima pozitie in clasamentul sezonului regulat.

FOTO: Stefano Delfrate

 

1,912 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response