Monday 21st September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Scoala Gimnaziala “M.C. Epureanu” Barlad a castigat Olimpiada Gimnaziilor la rugby-tag,2016

23 mai 2016 RUGBY SCOLAR
Scoala Gimnaziala “M.C. Epureanu” Barlad a castigat Olimpiada Gimnaziilor 2016.

In perioada 21-22 mai 2016, la  Barlad, pe Stadionul CSS, a avut loc etapa finala din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor la rugby-tag, editia 2016. Campioana nationala a devenit Scoala Gimnaziala “M.C. Epureanu” Barlad, reprezentanta a judetului Vaslui.

La aceasta competitie au participat opt echipe, fiecare reprezentand cate un judet: Scoala Gimnaziala “Artemiu Publiu Alexi” Singeorz Bai – Bistrita, Scoala Gimnaziala “Sanpetru” –Brasov, Scoala Gimnaziala “Mihai Botez” –Bucuresti, Scoala Gimnaziala Scurtesti –Buzau, Scoala Gimnaziala Slatina – Timis, Caras-Severin, Colegiul National”Nicolae Grigorescu” Campina- Prahova,  Scoala Gimnaziala “M.C. Epureanu” Barlad-Vaslui si Colegiul National “ Mircea cel Batran” Ramnicu Valcea-Valcea.

 La competitie au fost prezenti reprezentantii COSR , I.S.J.Vaslui, FRR si ai comunitatii locale.

Scoala Gimnaziala “M.C. Epureanu” Barlad a castigat Olimpiada Gimnaziilor 2016.

Scoala Gimnaziala “M.C. Epureanu” Barlad a castigat Olimpiada Gimnaziilor 2016.

Oficialii Federatiei Romane de Rugby au oferit cateva premii speciale. Astfel, Irina Hutu a obtinut premiul pentru cea mai tanara participanta, Ioana Runcan -pentru cea  mai tehnica  jucatoare, Mircea Ciornea – cel mai tehnic jucator Ciornea Mircea, iar Daniel Petrule a fost desemnat antrenorul competitiei. Partidele au fost arbitrare de catre Bodea Ionut, Carabet Claudiu si Bucur Sorinel.

Pe linga premiile in echipament sportiv, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a oferit si premiul de jucatorul turneului sportivului Neagu Ovidiu ( fratele mai mic al jucatorilor Neagu Robert si Neagu George, jucatori in  Superliga  la Steaua si Iasi).

Clasament final:
1. Jud. Vaslui,
2.Jud. Bistrita,
3.Jud. Brasov,
4. Jud. Caras-Severin,
5. Mun. Bucuresti,
6.Jud. Buzau,
7.Jud. Valcea,
8. Jud Prahova

„A fost o competie reusita, cu meciuri spectaculoase, din care rugbyul a avut numai de castigat. Doresc sa ii felicit atat pe sportivi, cat si pe antrenorii care s-au implicat in formarea si cresterea echipelor participante, ma refer aici la Runcan Ana, Petrule Daniel, Hurmuz Georgiana, Zoican Nicusor, Neagu Ioan, Cristea, Ioan, Jora Bogdan,  Predescu Catalin. Speram ca la anul, numarul participantilor sa fie si mai mare”, a declarat Ciprian Popa, Director de Dezvoltare al FRR.

2,127 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response