Tuesday 19th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Melniciuc, Boldor si Tangimana Fonovai sunt accidentati si nu vor lua parte la trialul Romania A -„XV-le Presedintelui

26 mai 2016 NATIONALA
Melniciuc, Boldor si Tangimana Fonovai sunt accidentati si nu vor fi la trialul Romania A -„XV-le Presedintelui, de la Barlad.

Sambata, 28 mai 2016, de la ora 17:00, pe Stadionul Rulmentul, la Barlad, are loc partida Romania A – „XV-le Presedintelui”, un trial in vederea selectionarii celor mai promitatori tineri jucatori pentru a forma Romania A in meciurile pe care a doua reprezentativa le va sustine la inceputul lunii iunie. Atunci, la Bucuresti, pe 1 si 4 iunie, pe Stadionul „Arcul de Triumf” si pe terenul „Ghencea II”, Romania A va intalni selectionata galeza Crawshays Welsh RFC.

In lotul initial de 49 de jucatori care au fost convocati pentru trial au aparut cateva modificari, din cauza accidentarilor sau a indisponibilitatii unora dintre sportivi.  Vineri, 27 mai, de la ora 10:00, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, jucatorii vor face un antrenament deschis publicului si mass-media.

Astfel, nu vor mai fi prezenti la trial Ovidiu Melniciuc (U Cluj), Tudor Boldor (CSA Steaua) si Tangimana Fonovai (Timisoara), toti accidentati in ultimele meciuri disputate. Se va alatura lotului Jack Umaga (Timisoara).

Cei 47 de jucatori vor fi impartiti in doua echipe, Romania A si „XV-le Presedintelui”, dupa care, in urma acestui meci, se va forma Romania A.

“Toti acesti jucatori trebuie sa inteleaga ca au aceasta oportunitate de a promova la echipa nationala. Meciurile cu Romania A ii va ajuta sa joace la un nivel mai inalt, sa simta o altfel de presiune, sa fie o experienta din care pot invata foarte multe. Vom urmari atent toate cele trei meciuri care vor urma pentru ca cei mai buni jucatori si cei  mai promitatori sa ajunga sa joace pentru prima reprezentativa, pentru ca trebuie, inca de pe acum, sa pregatim calificarea la Cupa Mondiala din 2019”, a declarat Lynn Howells, antrenorul Romaniei.

JUCATORII CONVOCATI PENTRU TRIAL:

PILIERI: Bogdan Neacsu (CS Dinamo), Gigi Militaru (Timisoara), Alexandru Gordas (CSA Steaua), Silviu Suciu (Stiinta Baia Mare), Cosmin Manole (CS Dinamo), Paul Petucher (U Cluj), Vasile Balan (Politehnica Iasi), Tudor George (CSM)

TRAGATORI: Florin Bardasu (Stiinta Baia Mare), Tudor Butnariu (Poli Iasi), Ovidiu Cojocaru (Stiinta Baia Mare), Claudiu Marzac (Timisoara)

LINIA A II-a: Andrei Diaconu (U Cluj), Vlad Rotar (U Cluj), Bogdan Doroftei (CSA Steaua), Andrei Iurea (Stiinta Baia Mare), Andrei Toader (Iasi), Ionut Lucian Muresan  (Timisoara)

LINIA A III-a: Paul Ailenei (Stiinta Baia Mare), Razvan Ilisescu  (Graulhet), Cristian Chirica (Stiinta Baia Mare), Mario Alexandru Arvinte (Graulhet), Marian Gorcioaia (Timisoara), Florian Gheorghita Rosu (Baia Mare), Dorin Lazar (Timisoara)

MIJLOCASI LA GRAMADA: Tudorel Bratu (CS Dinamo), Alexandru Tigla (CSM Olimpia), Alexandru Pălîi (CSM Știința Baia Mare), George Croitoru (CSM)

MIJLOCASI LA DESCHIDERE: Vladut Popa (Timisoara), Daniel Plai (Politehnica Iasi)

CENTRI: Dennis Perju (L’Aquila), Sione Fakaosilea (Stiinta Baia Mare), George Paul Oprea (Stiinta Baia Mare), Ionut Balaban (CS Dinamo), Mihai Lamboiu (ACS Tomitanii), Julien Onutu (ROC La Voulte – Valence Fédérale 1)

ARIPI: Jack Umaga (Timisoara), Nicolas Onutu (ROC La Voulte – Valence Fédérale 1), Daniel Vladut Zaharia (Timisoara Saracens), Alexandru Petru Bucur (Stiinta Baia Mare), Robert Neagu (CSA Steaua), Marian Ispir (CSM Olimpia)

FUNDAS: Sabin Stratila (CSA Steaua), Luke Samoa (Stiinta Baia Mare), Lomani Fili (Dinamo), Ionut Niacsu (Steaua)

Antreori: Eugen Apjok si Bogdan Muntean

 

1,716 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response