Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

“Trofeul Decathlon” Cluj la rugby non contact a fost castigat de Scoala Gimnaziala Buza

30 mai 2016 RUGBY SCOLAR
"Trofeul Decathlon" Cluj la rugby non contact a fost castigat de Scoala Gimnaziala Buza.

Departamentul de Dezvoltare Transilvania din cadrul Federatiei Romane de Rugby a organizat duminica, 29 mai 2016, prima editie a competitiei „Trofeul Decathlon” Cluj –Napoca la rugby non contact. La aceasta competitie s-au inscris sase echipe reprezentative scolare de ciclul gimnazial, insa doua au abandonat pe ultima linie din motive obiective majore. Trofeul intrecerii a fost castigat de Scoala Gimnaziala Buza.

"Trofeul Decathlon" Cluj la rugby non contact a fost castigat de Scoala Gimnaziala Buza.

“Trofeul Decathlon” Cluj la rugby non contact a fost castigat de Scoala Gimnaziala Buza.

La sfarsitul unei competitii extrem de disputate, atat finala mare, cat si cea mica a necesitat moarte subita, clasamentul a fost urmatorul:
1.    Scoala Gimnaziala Buza
2.    Transylavania College
3.    Scoala gimnaziala Sanicoara
4.    Liceul Teoretic „A.Iancu”
5.    Scoala Gimnaziala „I.Creanga”
6.    Scoala Gimnaziala Chinteni

„A fost o saptamana in care minirugbyul si rugbyu tag au tinut capul de afis in Transilvania Nord. Trofeul Decathlon este o competitie care dorim sa devina una de traditie in orasul Cluj Napoca si nu numai. Aduc multumirile mele si ale Federatiei Romane de Rugby, echipei Decathlon care ne-a gazduit si ne-a oferit premii substantiale dar si celor de la Simar Pan pentru excelentele produse de panificatie. M-am bucurat sa vad pe teren copii talentati, care cu siguranta in viitorul apropiat se vor regasi in echipele de minirugby sau juniori. Sustinatorii si lumea prezenta, precum si publicul numeros neavizat au apreciat si savurat cu mare placere o zi de rugby pe care ne-am dori sa o avem tot mai des”, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord.

2,160 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response