Monday 30th March 2020,
Federatia Romana de Rugby

Federatia Romana de Rugby sustine “Cea mai mare ora de sport”, ce va avea loc sambata, 4 iunie, la Stadionul “Arcul de Triumf”

1 iunie 2016 Stiri

Sambata, 4 iunie 2016, de la ora 09:00, Stadionul “Arcul de Triumf” va gazdui “Cea mai mare ora de sport”, parte din campania “Miscarea face bine”, powered by Dolce Sport. Evenimentul este sustinut de catre Federatia Romana de Rugby si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

Timp de 12 ore vor avea loc activitati la scena, intr-o zona special amenajata pe gazon – Zumba, Kangoo, street dance, Steel Programs, Khai Bo, Rebound, Functional Training si multe altele. In cadrul acestei actiuni se va organiza si cea mai mare stafeta din Romania pe distanta de 100m, activare care se va desfasura pe parcursul a 12 ore. La aceasta intrecere se poate inscrie oricine, indiferent de varsta, miza fiind aceea de a alerga cat mai multe persoane in intervalul 9-21 pentru a depasi recordul mondial actual de 2405 alergatori, detinut de Padova for Charity. Cursa va fi cronometrata cu cipuri electronice, cu rezultate afisate in timp real, fiecare participant urmand sa primeasca un kit de concurs.

Rugby-ul va fi si el prezent in cadrul acestei actiuni, mai mult, va da startul „Cele mai mari ore de sport”. Astfel, de la ora 9 vor avea loc primele meciuri de tag-rugby, ca apoi, de la ora 16:00, sa inceapa intrecerile de mini-rugby.

De asemenea, exista si “Trikids Challenge – 2016’’, o actiune organizata de catre Clubul Sportiv SmartAtletic si are drept scop promovarea triatlonului ca sport de masa si promovarea miscarii (alergarea in aer liber) si a unui stil de viata sanatos pentru intreaga familie.

Evenimentul de la Bucuresti deschide seria celei de-a sasea editii a Festivalului de Fitness si Sport  si isi propune sa adune la start cat mai multi iubitori de miscare. Vor mai urma actiuni asemanatoare la Brasov si Mamaia, in iulie si august.

Mai multe detalii puteti afla pe site-ul www.miscareafacebine.ro/oradesport/ unde se fac si inscrierile pentru a participa la eveniment.

FOTO: miscareafacebine.ro

 

1,509 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response