Monday 18th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Racing 92 si Montpellier s-au calificat in semifinalele Top 14

13 iunie 2016 TOP 14
Racing 92 si Montpellier s-au calificat in semifinalele Top 14.

Cele patru echipe care au terminat sezonul regulat din Top 14 pe pozitiile 3-6 au disputat un baraj de calificare in semifinale, Racing 92 impunandu-se in fata lui Toulouse, iar Montpellier in disputa cu Castres, la care Mihaita Lazar a intrat din postura de rezerva.

Pe Stade Yves du Manoir, Colombes, Racing 92 a primit vizita lui Toulouse si cu toate ca ros-negrii lui Ugo Mola au marcat singurul eseu al partidei, autor Gael Fickou, parizienii s-au impus cu rezultatul de 21-16 gratie reusitelor din fata butului ale lui Daniel Carter si Johannes Goosen, calificandu-se astfel pentru faza semifinalelor. Prima repriza a fost una in care statistica a contabilizat duelul dintre Daniel Carter si Sebastien Bezy, neozeelandezul concretizand patru lovituri de pedeapsa fata de doua trecute in dreptul mijlocasului la gramada al lui Toulouse. Eseul lui Gael Fickou a dat ceva emotii alb-bleumarilor al caror avanataj era de numai doua puncte, dar Daniel Carter s-a dovedit inca o data eficient si a stabilit rezultatul final.

In cealalta partida, Montpellier a castigat cu rezultatul de 28-9 in fata lui Castres, pe Altrad Stadium, dupa ce a marcat trei eseuri prin Timoci Nagusa, Paul Willemse si Pierre Johan Spies, replica echipei lui Mihai Lazar, care a intrat in minutul 60 constand in trei penalitati concretizate de Benjamin Urdapilleta, respectiv Rory Kockott.

Astfel in semifinalele Top 14 care vor avea loc pe 17 si 18 iunie la Rennes, Clermont va primi replica lui Racing 92, iar Toulon se va confrunta cu Montpellier pentru un loc in finala gazduita de celebrul stadion Camp Nou din Barcelona

FOTO: midilibre.fr

2,326 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response