Sunday 05th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Stephen Shennan a suferit o entorsa la genunchiul stang si va rata meciul cu Argentina XV

Stephen Shennan a suferit o entorsa la genunchiul stang si va rata meciul cu Argentina XV.

Nationala de rugby a Romaniei va intalni in ultimul meci al World Rugby Nations Cup, pe 18 iunie, de la ora 20:00, Argentina XV. In partida care va decide castigatoarea turneului de la Bucuresti, Stejarii nu vor putea conta pe Stephen Shennan, care s-a accidentat in meciul cu Uruguay.

La sfarsitul primei reprize a meciului cu Uruguay, castigat de Romania cu 40-0, in urma unui contact fizic cu un coechipier, Stephen Shennan a parasit terenul accidentat, acuzand dureri violente la nivelul genunchiului stang. In urma consultului medical acesta a fost diagnosticat cu entorsa genunchi stang cu intindere ligament colateral medial stang si leziune ligament incrucisat anterior stang, in aceste zile urmand sa faca un RMN nativ articulatie genunchi stang pentru precizarea cu exactitate a diagnosticului.

“Tratamentul instituit a fost imobilizarea genunchiului in orteza femuro-gambiera, mers sprijinit, crioterapie local, antalgice si antiinflamatoare pe cale sistemica. Dupa efectuarea RMN-ului vom stii cu exactitate daca se va interveni chirurgical sau nu, in orice caz cred ca perioada minima de repaus va fi de 10 saptamani “, a declarat Alin Popescu, managerul medical al Federatiei Romane de Rugby.

1,801 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response