Thursday 24th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

30 de donatori au fost la cea de-a doua donare de sange din 2016, organizata de catre Federatia Romana de Rugby

18 iunie 2016 INTERN
Vineri, 21 septembrie, la Federatia Romana de Rugby are loc a treia campanie de donare de sange din 2018

Federatia Romana de Rugby a continuat campania de donare de sange, avandu-i alaturi pe cei de la Prisum International si Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, cu a doua donare din 2016.

Vineri, 17 iunie, in Vestiarul 1 si Vestiarul 2 al Federatiei Romane de Rugby, de pe Bd. Marasti nr.18-20, sector 1, Bucuresti, a fost amenajat un centru de donare respectand toate regulamentele in vigoare. In cele aproximativ patru ore cat a durat actiunea, 30 de persoane au donat. „Ma bucur ca lumea si-a facut timp sa vina la donare, este un gest important pentru semenii nostri. Speram ca la urmatoarea actiune de donare, care va fi in toamna sa avem si mai multi donatori prezenti. Le multumesc celor care se afla alaturi de noi la fiecare actiune pe care o facem”, a declarat Alin Popescu, medic coordonator FRR.

La aceasta actiune de donare au participat si doi dintre jucatorii echipei nationale de rugby a Romaniei, Ionut Dumitru si Dennis Perju. „Este un gest normal pe care trebuie sa il facem pentru cei de langa noi, pentru ca nu se stie cand vom ajunge noi in postura de a asteapta sange. Ma bucur ca rugbyul sprijina aceste actiuni cu caracter social”, a declarat Dumitru, cel care a marcat primul eseu al Romaniei la World Rugby Nations Cup,  editia 2016, cu Namibia.

Printre cei care au donat sange s-a aflat si presedintele Federatiei Romane de Rugby, Haralambie Dumitras.

Urmatoarea campanie care se va organiza la sediul FRR va fi in luna septembrie.

 

1,516 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response