Sunday 05th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Echipa nationala de U18 se pregateste pentru participarea la un turneu in Georgia

21 iunie 2016 U18
Echipa nationala de U18 se pregateste pentru participarea la un turneu in Georgia.

Echipa nationala de U18 a Romaniei s-a reunit astazi pentru un stagiu de pregatire  in vederea participarii la un turneu in perioada 25-29 iunie, in Georgia. Acolo, Stejareii vor disputa doua meciuri in compania echipei de U18 a Georgiei, pe data de 27 iunie si 28 iunie.

Cei 25 de sportivi, pregatiti de Marcel Giucal si Florin Ibanescu se pregatesc pentru meciul de baraj cu Polonia, din luna august, pentru ramanerea in primul esalon valoric al categoriei la U18.

“Obiectivul echipei este de a castiga ambele meciuri pe care le vom disputa in Georgia. In plus va fi o selectie importanta la nivelul sportivilor nascuti in 1999, avand astfel posibilitatea de a-i vedea cum reactioneaza in situatii de joc, sub presiune, in partidele internationale. Apoi important este si acumularea de experienta, de creare a unui grup unit care sa joace cat mai mult impreuna. De asemenea, urmarim testarea deprinderilor tehnice placaj-pasa”, a declarat Alexandru Achim, director tehnic al echipei.

Lotul Romaniei:

Tragator: Alex George Osman (CSS Barlad) si Darius Placintar (U Cluj)

Linia I-a: Costea Mugurel (CS Dinamo), Robert Neacsu (CT Dinicu Golescu), Valentin Soare (CNE Cornu),

Linia a II-a: Adrian Pavel (CNE Cornu), Vlad Visan (CSS Barlad), Ionut Draghia (LPS Suceava)

Linia a III-a: Dragos Ser (CSM Olimpia Bucuresti), Tudor Legean (U Cluj), Razvan Barbalau (CNAV), Peter Chiriac (CS Unirea Iasi), Felix Caprar (CNE Cornu)

Mijlocasi la gramada: Florin Azoitei (CSS Barlad) si Vladut Bocanet (CSS2 CNE Baia Mare)

Mijlocasi la deschidere: Luca Nichitean (CSS2 CNE Baia Mare) si Gabriel Vlad Leica (CSS Barlad)

Centru: Marius Lucian Costea (CSS Barlad), Claudiu Grad (CSS2 CNE Baia Mare), Iulian Craciun (CS Dinamo)

Aripi: Petrica Mihalache (CSS 2 CNE Baia Mare), Costin Neaga (CSM Olimpia), Andrei Ciausu (CNE Cornu), Cristian Minea (CNE Cornu)

Fundas: Stefan Maris (U Cluj)

Staff tehnic: Marcel Giucal (antrenor inaintare), Florin Ibanescu (antrenor treisferturi), Alexandru Achim (director tehnic), Cristian Staicu (doctor) si Bogdan Muntean (manager)

“Sunt meciuri importante pentru noi pentru ca ne vom antrena si vom juca impreuna, ne putem cunoaste mai bine, se vor lega relatiile de joc. Trebuie sa fim cat mai bine pregatiti pentru meciul de baraj din luna august pentru ca obiectivul nostru este sa ramanem in prima grupa valorica”, a declarat Luca Nichitean, cel care a cucerit in acest sezon cu echipa de U18  a CSS2 Baia Mare, Cupa Romaniei si titlul de campion.

2,446 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response