Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Stejareii vor disputa maine primul meci in Georgia, impotriva unei selectionate gruzine

25 iunie 2016 U18
Stejareii vor disputa maine primul meci in Georgia, impotriva unei selectionate gruzine.

Echipa nationala de U18 a Romaniei a plecat in Georgia pentru a disputa doua meciuri test in perioada 25-28 iunie, unul la Tbilisi si al doilea la Aspindza. Acest turneu va fi unul de pregatire in vederea  meciului de baraj cu Polonia, din luna august pentru ramanerea in primul esalon valoric al categoriei U18.

Stejareii vor intalni  duminica, 26 iunie, la Tbilisi, selectionata de U18 a Academiei Georgiene de Rugby, dupa care, vor merge in sudul Georgiei, in regiunea Samtskhe-Javakheti, la Aspindza, unde, pe 28 iunie, vor disputa al doilea meci in compania echipei locale.

 “Obiectivul cu care mergem acolo este sa castigam pentru ca in ultimii ani, indiferent de categoria de varsta cu care am jucat impotriva Georgiei, am facut din aceasta un fel de balaur si cred ca e momentul sa demitizam asta. Este greu sa faci in trei zile un proiect de joc,  tehnic, tactic – practic este imposibil la nivelul acesta de varsta, insa suntem increzatori ca prin ceea ce am repetat in aceste zile baietii au fixat mai bine unele lucruri, iar dorinta si ambitia lor, ma face sa fiu increzator in doua meciuri foarte bune. Dincolo de acest turneu este important ca baietii stau impreuna o perioada, ca joaca impreuna, se cunosc mai bine si astfel putem forma un nucleu pe care sa construim echipa de U18 in vederea meciurilor pe care urmeaza sa le dispute”, a declarat Marcel Giucal, antrenorul de inaintare al echipei.

Lotul Romaniei:

Tragator: Alex George Osman (CSS Barlad) si Darius Placintar (U Cluj)

Linia I-a: Costea Mugurel (CS Dinamo), Robert Neacsu (CT Dinicu Golescu), Valentin Soare (CNE Cornu),

Linia a II-a: Adrian Pavel (CNE Cornu), Vlad Visan (CSS Barlad), Ionut Draghia (LPS Suceava)

Linia a III-a: Dragos Ser (CSM Olimpia Bucuresti), Tudor Legean (U Cluj), Razvan Barbalau (CNAV), Peter Chiriac (CS Unirea Iasi), Felix Caprar (CNE Cornu)

Mijlocasi la gramada: Florin Azoitei (CSS Barlad) si Vladut Bocanet (CSS2 CNE Baia Mare)

Mijlocasi la deschidere: Luca Nichitean (CSS2 CNE Baia Mare) si Gabriel Vlad Leica (CSS Barlad)

Centru: Marius Lucian Costea (CSS Barlad), Claudiu Grad (CSS2 CNE Baia Mare), Iulian Craciun (CS Dinamo)

Aripi: Petrica Mihalache (CSS 2 CNE Baia Mare), Costin Neaga (CSM Olimpia), Andrei Ciausu (CNE Cornu), Cristian Minea (CNE Cornu)

Fundas: Stefan Maris (U Cluj)

Staff tehnic: Marcel Giucal (antrenor inaintare), Florin Ibanescu (antrenor treisferturi), Alexandru Achim (director tehnic), Cristian Staicu (doctor) si Bogdan Muntean (manager)

 

2,054 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response