Friday 04th December 2020,
Federatia Romana de Rugby

UPDATE Echipa nationala de U18 a Romaniei nu a fost implicata in atentatul terorist de la Istanbul. Sportivii se vor intoarce joi in tara

29 iunie 2016 U18
Echipa nationala de U18 a Romaniei este in siguranta si nu a fost implicata in atentatul terorist de la Istanbul

Federatia Romana de Rugby ii informeaza pe parintii si apropiatii jucatorilor echipei nationale de U18 a Romaniei, care a efectuat turneul de pregatire in Georgia, ca acestia sunt bine si nu au fost implicati in incidentul terorist de pe aeroportul Ataturk din Istanbul.

UPDATE: Echipa nationala de U18 a Romaniei va pleca astazi, la ora 22:55 din Aeroportul de la Tbilisi, va face o escala de 7 ore pe Aeroportul Ataturk la Istanbul, urmand ca joi, 30 iunie, la ora 07:10 sa se imbarce spre Romania. Sosirea in tara este preconizata pentru ora 08:30, pe Aeroportul International Henri Coanda.

Echipa este cazata la Hotels & Preference Hualing la Tbilisi, urmand ca astazi sa faca o refacere si sa afle cand se va putea intoarce acasa. Cel mai probabil revenirea se va face in cursul zilei de maine.

Marti seara, pe Aeroportul international Ataturk, al treilea ca marime din Europa, a avut loc un atentat sinucigas in care si-au pierdut viata 36 de oameni si cel putin 147 au fost raniti.In urma acestui eveniment tragic toate zborurile au fost suspedante, pe termen nelimitat. Delegatia Romaniei trebuia sa revina in tara printr-un zbor cu escala la Istanbul.

 

1,835 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response