Thursday 04th March 2021,
Federatia Romana de Rugby

„Oval 5 Beach Rugby Romania” editia 2016, si-a desemnat castigatoarele

30 iunie 2016 MINI-RUGBY
„Oval 5 Beach Rugby Romania” editia 2016, si-a desemnat castigatoarele.

A VII-a editie a Turneului „Oval 5 Beach Rugby Romania” s-a incheiat astazi, la Mamaia. Competitia care a avut loc pe plaja din dreptul Complexului „Cleopatra” si-a desemnat echipele castigatoare la cele patru categorii de varsta: U12 – RC Antonio Jr.  Bucuresti, U14 – LPS Focsani, U16 – CSS Gura Humorului, U17 – CT „Dinicu Golescu” Bucuresti, Feminin – CT Cai Ferate Unirea Pascani si la Old Boys, partida s-a terminat la egalitate, intre Selectionata Constantei si cea a Romaniei.

Competitia a fost organizata de catre CSS Cleopatra Mamaia, in colaborare cu Federatia Romana de Rugby, Asociatia Sportiva Oval 5 Beach Rugby Romania si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta.Turneul a avut loc intre 27 si 30 iunie si a adunat la start peste 400 de sportivi  de toate varstele.

Rezultatele finalelor:
U12: RC Antonio Jr. Bucuresti – CSC Mihail Kogalniceanu 30-20
U14: LPS Focsani – CT Cai Ferate Unirea Pascani 35-15
U16: CT „Dinicu Golescu” Bucuresti – CSS Gura Humorului 10-20
U17: CT „Dinicu Golescu” Bucuresti – Cleopatra Mamaia 35-15
Feminin: CT Cai Ferate Unirea Pascani – CS Parohial „Stefan cel Mare si Sfant” Bucuresti 15-0
Old-boys: Selectionata Constantei – Selectionata Romaniei (echipa formata din antrenorii prezenti cu echipele de copii la turneu) 25-25

„S-au jucat peste 80 de partide in cele trei zile ale competitie, luni, marti si joi si au participat la U12 sase echipe, patru echipe la U14, noua echipe la U16 si patru la U17, doua echipe de  rugby feminin si doua de old-boys. Competitia s-a desfasurat in conditii foarte bune asigurate de clubul Cleoptara, copii au venit foarte bine pregatiti din punct de vedere tehnic, in care elementele de baza in rugby beach: pasa, placajul, intervalul si schimbarea de directie, au avut un nivel foarte bun. Ne bucuram sa vedem ca din ce in ce mai multi copii se indreapta spre rugby beach”, a declarat Nicolae Sisiu, Director de competitii la MiniRugby si al Turneului „Oval 5 Beach Rugby Romania”.

Toate echipele participante au primit cupe si diplome cu locul 1, fiindu-le recunoscut astfel efortul de a participa la aceasta competitie.

Foto: #RugbyTonyVaio

1,909 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response