Tuesday 19th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Nationala de rugby 7 masculin participa la etapa a doua a Campionatului European de la Ricany

30 iunie 2016 7's Men
Nationala de rugby 7 masculin participa la etapa a doua a Campionatului European de la Ricany.

Echipa nationala de rugby 7 masculin a Romaniei va participa in weekendul 2-3 iulie la cea de-a doua etapa a Campionatului European, grupa valorica A, care va avea loc la Ricany, in Cehia. La aceasta competitie, Romania face parte din Grupa B alaturi de Suedia, Slovenia si Letonia.

“Obiectivul cu care mergem la Ricany este acela de a obtine un rezultat mai bun decat cel din primul turneu. Echipa este in progres, am avut antrenamente bune in aceste saptamani. Lotul a suferit unele modificari din cauza accidentarilor care au survenit, insa baietii care sunt in echipa sunt motivati si dornici sa faca un rezultat bun. Ne dorim sa ajungem sa jucam finala sau cel putin sa terminam in primele patru echipe”, a declarat Alexandru Lupu, antrenorul echipei.

Cei 12 sportivi care vor face deplasarea in Cehia sunt: Vladut Daniel Zaharia ( SCM Timisoara), Ciprian Caplescu (CNOT), Ionut Balaban (CS Dinamo), Vasile Paraschiv (CSU Cluj), Costel Manolache (RCM Galati), Florin Lucian Tandea (CS Stiinta Petrosani), Cristian Marian Chirica (CSM Baia Mare), Marius Mihai Simionescu (SCM Timisoara),Ionel Melinte (CSA Steaua), Alexandru Porojan (CSA Steaua), Robert Gabriel Neagu (CSA Steaua), Julien Dan Onutu (RC Ovalie La Voulte).

Staff-ul tehnic este format din antrenorul principal Alexandru Lupu, ajutat de preparatorul fizic Stefan Rusu Bobeica, medicul Cristian Staicu si managerul Iustin Ilioiu.

Primul meci pe care Romania il va disputa in grupe, la Ricany va fi impotriva Letoniei, dupa care va urma partida cu Slovenia si cea cu Suedia.

La Malmo in prima etapa a Rugby Europe Sevens, Men’s Trophy, Romania a terminat pe locul 5, castigand Trofeul Plate.  Campionatul European este structurat pe doua etape, la finalul carora se va intocmi un clasament pe baza punctelor obtinute.

2,553 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response