Sunday 24th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Echipa din Cumpana s-a impus la U10 si U12, iar cea din Mihail Kogalniceanu la U14 la prima etapa a “Turneului Litoral”

11 iulie 2016 MINI-RUGBY
Echipa din Cumpana s-a impus la U10 si U12, iar cea din Mihail Kogalniceanu la U14 la prima etapa a "Turneului Litoral".

Sambata, 9 iulie, pe terenul “Mihai Naca” din Constanta, a avut loc prima etapa a “Turneului Litoral” la minirugby, competitie organizata de catre ACS Rugby Team Constanta in cadrul proiectului “Rugby, valori pentru viata”. In urma disputarii meciurilor, echipa din Cumpana s-a impus la doua categorii de varsta, U10 si U12, in timp ce la U14, castigatoare a fost echipa din Mihail Kogalniceanu.

La competitie au participat aproximativ 300 de copii, cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani, de la zece echipe provenind din Constanta, Cumpana, Mangalia, Medgidia, Castelu, Navodari, Sacele, Mihail Kogalniceanu si Ghindaresti. Competitia s-a desfasurat pe trei categorii de varsta, U10, U12 si U14.

La U-10 s-a impus echipa din Cumpana, care a invins formatia din Ghindaresti cu 15-5. Cele doua au fost urmate de echipele din Basarabi, Navodari si Corbu – Sacele. La U-12, pe primul loc s-a clasat tot reprezentanta Cumpenei care a trecut de Mangalia, 25-15. Au urmat pe podium Corbu-Sacele, Medgidia – Castelu si Navodari.

La U-14 castigatoare a fost echipa din Mihail Kogalniceanu care a invins o selectionata formata din echipele din Constanta-Navodari si Medgidia-Castelu cu 35-15, urmata de o alta selectionata formata din echipele din Constanta – Navodari si Medgidia – Castelu.

Cu ocazia etapei inaugurale a „Turneului Litoral“, a fost prezentata si selectionata U-14, antrenata de Nicolae Mocanu, care reprezinta ACS Rugby Team Constanta la turneele organizate de Federatia Romana de Rugby.

La final, toti participantii au primit diplome de participare, racoritoare si dulciuri.

 „Turneul Litoral” face parte din proiectul „Rugby-ul, valori pentru viata”, care se desfasoara in perioada mai-decembrie si are ca scop alcatuirea selectionatelor U10, U12, U14, dar şi a echipelor de club din judetul Constanta.

FOTO: www.ziuaconstanta.ro

1,785 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response