Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Praga va avea loc in luna octombrie a treia editie a Festivalului de Rugby Tineret

16 august 2016 INTERNATIONAL
La Praga va avea loc in luna octombrie a treia editie a Festivalului de Rugby Tineret.

A treia editie a Festivalului de Rugby Tineret, editia de toamna, va avea loc la Praga intre 21 si 22 octombrie 2016. Organizata de catre cluburile RC Tatra Smichov, RK Petrovice, RC Ricany si RC Sparta Praga, competitia este cea mai mare gazduita de Cehia la acest nivel si se adreseaza tuturor echipelor si cluburilor din Europa.

La Praga va avea loc in luna octombrie a treia editie a Festivalului de Rugby Tineret.

La Praga va avea loc in luna octombrie a treia editie a Festivalului de Rugby Tineret.

Competitia se desfasoara pe doua categorii de varsta la rugby 7: U18 si U16 si la trei categorii de varsta la minirugby : U10, U12 si U14.

Turneul va incepe vineri, 21 octombrie, cu sedinta tehnica, meciurile si festivitatea de premiere urmand sa aiba loc sambata, pe 22 octombrie. Duminica, in ultima zi vor avea loc meciuri amicale, dar si excursii la principalele obiective din zona.

Astfel, in ce priveste inscrierea la U10 echipa e formata din 8 jucatori si 4 rezerve, insotita de maxim 2 antrenori, la U12, 9 jucatori si maxim 5 rezerve, plus maxim 2 antrenori, la U14, 13 jucatori si 6 rezerve plus maxim 2 antrenori, la U16 rugby 7, 7 jucatori si 3 rezerve plus maxim 2 antrenori,iar la U18 rugby 7, 7 jucatori si 3 rezerve, plus maxim 2 antrenori.

Mai multe informatii despre inscriere puteti afla la adresa pyrf@estec.cz, data limita a inscrierilor fiind pe 15 septembrie.

FOTO: pyrf.webnode.cz

1,985 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response