Tuesday 24th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

Peste 60 de copii au participat la Trofeul “Cetatii-Cupa RIFIL” de la Targu-Neamt

29 august 2016 MINI-RUGBY
Peste 60 de copii au participat la Trofeul “Cetatii-Cupa RIFIL” de la Targu-Neamt.

Timp de cateva ore, peste 60 de copii la categoriile de varsta U10 si fete U12-U14 au jucat minirugby in competitia organizata sambata, 27 august, la Targu-Neamt, Trofeul “Cetatii – Cupa Rifil”. Castigatori au fost toti participantii, fiecare copil primind la final medalii, cupe, diplome, dulciuri si multe cadouri.

La turneul desfasurat pe Stadionul “Cetatea”, au participat RC Venus Piatra Neamt  (U10), ACS Suceava (U10), Liceul Roznov, Colegiul National “Stefan cel Mare”, Liceul “Vasile Conta”, Scoala Gimnaziala Raucesti, Scoala Gimnaziala Ruseni si Scoala Gimnaziala Dumbrava Rosie.

Peste 60 de copii au participat la Trofeul “Cetatii-Cupa RIFIL” de la Targu-Neamt.

Peste 60 de copii au participat la Trofeul “Cetatii-Cupa RIFIL” de la Targu-Neamt.

“A fost un regal rugbistic, o adevarat sarbatoare pentru rugbyul nemtean. Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi si ne-au sprijinit pentru organizarea acestei actiunii. Este important ca acesti copii au avut aceste meciuri din care cred ca au invatat foarte multe lucruri, in plus toti s-au bucurat de faptul ca au fost pe teren, ca a fost aceasta competitie in spiritual rugbyului”, a declarat prof. Eusebiu Popa, initiatorul turneului si antrenorul echipei de rugby fete Venus Temad Piatra-Neamt .

Odata incheiata aceasta competitie, Eusebiu Popa pregateste urmatorul proiect in zona Neamt, un campionat judetean rezervat categoriei de U10 la care sa participe echipe ale scolilor din Roznov, Ruseni, Targu-Neamt si Dumbrava Rosie. In plus, din acest an scolar acesta spera sa introduca rugbyul si in alte doua comune ale zonei. “Avem semnale pozitive ale profesorilor din Girov si Stefan cel Mare si speram ca la inceputul acestui an scolar sa patrundem cu rugbyul acolo. Cu cat sunt mai multi copii care practica rugbyul, sportul in general cu atat baza de selectie pentru performanta va fi mai mare, in plus noi vom avea copii sanatosi, care practica sportul”, a spus acesta.

 

2,076 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response