Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

„Memorialul Mihai Naca” si-a desemnat castigatoarele editiei 2016

2 septembrie 2016 MINI-RUGBY
Victorie Timisoara.

Vineri, 2 septembrie, pe Stadionul „Constructorul-Cleopatra” din Constanța s-au disputat finalele ediției inaugurale a „Memorialului Mihai Naca”, competiție organizată de CS Cleopatra Mamaia. Astfel, la rugby in 7, rezervat categoriei U17, trofeul a fost castigat de Stiinta Petrosani, iar la rugby in 15, categoria U16, de Cleopatra Mamaia.

In finala competitiei de rugby in 7 s-a impus Stiinta Petrosani, care a invins pe CNAV Bucuresti cu 50-17. La turneul de rugby in 15, s-a impus Cleopatra Mamaia, care a trecut de CNAV Bucuresti cu 39-0.

Turneul reprezintă un omagiu adus marelui tehnician Mihai Naca, cel mai bun antrenor din rugbyul constantean si unul dintre cei mai buni din istoria rugbyului romanesc. Acesta are in palmares sase titluri nationale cucerite cu Farul Constanta, el fiind antrenorul care a condus Romania la prima editie a Cupei Mondiale de rugby, in Noua Zeelanda, in 1987. Sub comanda lui, Farul a participat la primul Masters din istoria rugbyului, ajungand pana in finala, pierduta cu Toulouse.

De asemenea au fost acordate trofee si pentru cei mai buni jucatori ai turneului: Leonard Ifrim de la CNAV Bucuresti, Vlad Voicu de la CT Dinicu Golescu si Maxim Turcan  de la Cleopatra Mamaia. Premierea a fost facuta de Irina, fiica regretatului tehnician Mihai Naca, de fostul international Gheorghe Dumitru si de consilierul judetean Eugen Cojocaru.

 

2,368 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response