Wednesday 17th July 2019,
Federatia Romana de Rugby

Romania U18 pregateste participarea la Campionatul European Rugby 7 care va avea loc la Bucuresti

3 septembrie 2016 U18
Romania U18 pregateste participarea la Campionatul European Rugby 7 care va avea loc la Bucuresti

Echipa nationala de U18, rugby 7 a intrat in ultimul cantonament de pregatire, inaintea participarii la Campionatul European de U18, rugby 7, ce va avea loc la Bucuresti, pe Stadionul National „Arcul de Triumf”, intre 17-18 septembrie. Cei 16 Stejarei se pregatesc in aceste zile la Snagov, sub comanda antrenorului Alexandru Lupu.

“Vom pune accentul pe relatiile de joc, trebuie sa fim un grup unit, inchegat, jucatorii au inceput sa se cunoasca un pic mai bine dupa ultimele stagii de pregatire. Cred ca atuul nostru este forta grupului. Cat despre grupa din care facem parte, Irlanda va fi cel mai puternic adversar, insa nu trebuie sa ignoram nici Moldova. Doresc sa obtinem doua victorii in grupa si sa castigam primul meci din  ziua a doua”, a declarat Alexandru Lupu, antrenorul echipei.

Romania face parte din Grupa C, alaturi de Irlanda, Israel si Moldova. In Grupa A se afla Franta, Rusia, Polonia si Spania, iar in Grupa B Portugalia, Germania, Italia si Luxemburg.

Cei 16 sportivi convocati pentru Campionatul European:

Stalpi: Andrei Pasalan (CT Dinicu Golescu), Codrin Bercu (CNE CSS2 Baia Mare),Paul Herman (CNE Baia Mare), George Ciorbac (LPS Constanta), Razvan Belehuz (CSS Barlad)

Tragator: Cristian Andi Radu (CS Dinamo),

Mijlocas la gramada: Razvan Enache (CNAV), Petru Azoitei (CSS Barlad), Vlad Bocanet (CNE Baia Mare)

Mijlocas la deschidere: Ionut Vatafu (LPS Constanta), Malauta Andrei (CNAV), Alexandru Tudose (Pitesti)

Aripa: Marius Chiriac (CNAV), Sebastian Ionescu ( SCM Timisoara),

Centru: Alexandru Cosmin Iliuta (CSS Barlad), Marius Ioana (CSS Steaua)

Staff: Alexandru Lupu (antrenor), Florin Teasca (preparator fizic), Beatrice Costandache (doctor) si Stefan Mitrea (manager)

 

4,057 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response