Sunday 09th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Bucuresti vor avea loc doua cursuri World Rugby/Rugby Europe de nivel 2 pentru arbitrii si antrenorii de rugby 7

8 septembrie 2016 ARBITRAJ, INTERN

Campionatul European de U18 Rugby 7 care va avea loc la Bucuresti, pe Stadionul National “Arcul de Triumf” intre 16-18 septembrie prilejuieste si organizarea unor cursuri de perfectionare pentru antrenorii si arbitrii de rugby 7.

Astfel, cele doua foruri ale rugbyului international, World Rugby si Rugby Europe, vor  organiza la Bucuresti un curs de nivel 2 atat  pentru arbitrii rugby 7, in perioada 12-14 septembrie, cat si pentru antrenorii rugby 7, in perioada 14-16 septembrie. “Este al doilea eveniment ca importanta in ceea ce priveste formarea si perfectionarea arbitrilor si a antrenorilor la nivelul Rugby Europe, dupa ce acum doua saptamani a fost organizat la Tbilisi cursul pentru Traineri si Educatori World Rugby. Sunt cursuri extrem de importante, pentru ca se organizeaza anual, iar participantii pot veni in contact cu ultimile informatii in ceea ce priveste rugbyul in 7, mai ales acum dupa succesul pe care acest sport l-a cunoscut la JO de la Rio. A fost ales Bucurestiul ca locatie pentru ca cele doua cursuri preced un eveniment sportiv extrem de important ce se va desfasura la sfarsitul acelei saptamani, Campionatul European”, a declarat Daniel Mitrea, Regional Training Manager al World Rugby si Rugby Europe.

Educatorii vor fi din Scotia, pentru cursul de arbitraj si din Anglia si Franta, pentru cursul de antrenori. La cursuri vor fi participanti din 12 tari.

 

2,545 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response