Monday 25th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

„Lupii Cornu” au terminat la egalitate meciul scoala cu echipa Cleopatra Mamaia

8 septembrie 2016 JUNIORI
„Lupii Cornu” au terminat la egalitate meciul scoala cu echipa Cleopatra Mamaia.

Aflata in cantonament la Navodari, echipa Centrului de Pregatire a Juniorilor din cadrul Federatiei Romane de Rugby, “Lupii Cornu” a disputat miercuri, 7 septembrie un meci scoala cu Cleopatra Mamaia. Partida disputata pe terenul Cleopatra s-a terminat la egalitate, 12-12.

“Baietii au avut o evolutie buna, este primul meci dupa o perioada relativ scurta de pregatire. Ma bucur ca au raspuns foarte bine la ceea ce le-am solicitat. Am urmarit in aceasta partida-scoala jocul la sol si in gramada spontana. L-am avut alaturi de noi pe arbitrul Robert Diaconescu care ne-a ajutat foarte mult pe toata perioada stagiului de la Navodari, le-a explicat copiilor multe din greselile pe care le fac, pentru a le corecta” a declarat Adrian Costache, Director tehnic al Centrului de Pregatie a Juniorilor de la Cornu.

"Lupii Cornu" la pauza meciului cu echipa Cleopatra Mamaia.

„Lupii Cornu” la pauza meciului cu echipa Cleopatra Mamaia.

Vineri, 9 septembrie, va avea loc al doilea meci scoala intre „Lupii Cornu” si Cleopatra Mamaia, tot pe terenul Cleopatra, de la ora 17:00. In aceasta partida, antrenorii Marcel Giucal si Razvan Bors vor urmari jocul in momentele fixe, gramezi ordonate si tusa.

Cei 25 de juniori din Centrul de Pregatire de la Cornu se afla in primul lor cantonament, la Navodari, unde combina antrenamentele de pregatire fizica cu jocuri-scoala, dar si cu momente de relaxare la malul marii. „Lupii Cornu” sunt cazati la Centrul Olimpic Navodari si au doua antrenamente pe zi, unul la 06:30, pe plaja, si unul la ora 17:00, pe terenul de joc.”Este o perioada buna de pregatire, baietii sunt foarte motivati, se simte schimbarea cadrului de pregatire. Profitam din plin de vremea pe care am prins-o aici, combinam antrenamentele cu momentele de relaxare la malul marii, sunt actiuni prin care dorim sa consolidam grupul ”, a completat Adrian Costache.

Echipa va evolua in sezonul competitional 2016-2017 in Divizia Nationala de Juniori U17 la rugby X si in Divizia Nationala de Juniori U17 la rugby 7.

3,752 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response