Monday 21st September 2020,
Federatia Romana de Rugby

36 de donatori au fost la cea de-a treia donare de sange din 2016, organizata de catre Federatia Romana de Rugby

16 septembrie 2016 INTERN, Stiri
36 de donatori au fost la cea de-a treia donare de sange din 2016, organizata de catre Federatia Romana de Rugby.

Federatia Romana de Rugby a continuat campania de donare de sange, avandu-i alaturi pe cei de la Prisum International si Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, cu a treia donare din 2016.

Vineri, 16 septembrie, in Vestiarul 1 si Vestiarul 2 al Federatiei Romane de Rugby, de pe Bd. Marasti nr.18-20, sector 1, Bucuresti, a fost amenajat un centru de donare respectand toate regulamentele in vigoare. In cele aproximativ trei ore cat a durat actiunea, s-au prezentat la donare 45 de persoane, din care au fost acceptate ca donatori 36.

„A fost o actiune de succes, ma bucur ca lumea si-a facut timp sa vina la donare, este un gest important pentru semenii nostri. Foarte important este ca din cei 36 de donatori, trei au RH negativ, ceea ce este extrem de rar pentru ca cerinta pentru o astfel de grupa este imensa. In plus, o mare bucurie pentru noi este ca am avut cinci donatori care au venit din social media, donatori aflati pentru prima data la Federatia Romana de Rugby. Speram ca la urmatoarea actiune de donare, care va avea loc in luna decembrie sa atingem numarul de 50 de donatori pe care ni-l propunem. Va multumim ca sunteti alaturi de noi!”, a declarat Alin Popescu, medic coordonator FRR.

Urmatoarea campanie care se va organiza la sediul FRR va fi in luna decembrie.

 

1,798 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response