“Festivalul International de Rugby 2016” are loc la Bucuresti, pe 1 octombrie

“Festivalul International de Rugby 2016” are loc la Bucuresti, pe 1 octombrie.

Pe 1 octombrie, la Bucuresti, pe terenul din Complexul Cultural Sportiv Tei va avea loc “Festivalul International de Rugby 2016” organizat de clubul old-boys GFP Rugby Club si RC Antonio Jr. La aceasta competitie vor participa sase echipe de old boys, Vertaco Rugby Meaudre (Franta), Rechinii Constanta, Arlechinii Bucuresti, Dracula Rugby Veterans, Old Rugby Sportul Studentesc si GFP Rugby Club. Pe langa meciurile de old-boys va avea loc si partida dintre Sportul Studentesc si Dinamo U20 de la ora 10:00, intalnire care conteaza pentru Divizia A.

”Acest festival vine ca un inceput al sezonului de rugby amator, dar si o replica la festivalul de rugby pe zapada din Meaudre, Franta, la care echipa GFP a fost invitata in februarie anul acesta. Ne bucuram ca au raspuns invitatiei noastre cele cinci echipe, speram sa avem meciuri frumoase, spectaculoase pentru aceasta categorie de varsta si mai ales, cu mult fair-play. Sa nu uitam un moment important al Festivalului,  repriza a 3-a, care se va desfasura dupa incheierea meciurilor. Asadar, ii invitam pe toti iubitorii de rugby sa fie alaturi de noi la acest spectacol rugbistic, sa ne bucuram impreuna de aceasta pasiune care ne leaga, balonul oval”, a declarat Dumitru Antonio, organizatorul Festivalului.

GFP International Rugby Festival 2016.
GFP International Rugby Festival 2016.

Cele sase echipe de old-boys sunt impartite in doua grupe: GFP Rugby Club, Old Sportul Studentesc si Dracula Veterans (Grupa A) si Rugby Vertaco, Arlechinii Bucuresti si Rechinii Constanta (Grupa B). Meciurile din grupe vor incepe la ora 11:30 si programeaza intalnirile:

Grupa A:
GFP Rugby Club – Dracula Veterans
Dracula Veterans – Old Sportul Studentesc
GFP Rugby Club – Old Sportul Studenesc

Grupa B:
Rugby Vertaco – Arlechinii Bucuresti
Rechinii Constanta – Rugby Vertaco
Arlechinii Bucuresti – Rechinii Constanta

Dupa  partida din Divizia A si meciurile din grupe  vor urma partidele de old-boys ce vor conta pentru clasament, de la ora 16:00, astfel:
Loc 1 Grupa A – Loc 1 Grupa B
Loc 2 Grupa A – Loc 2 Grupa B
Loc 3 Grupa A – Loc 3 Grupa B

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile