Sunday 28th February 2021,
Federatia Romana de Rugby

“Cupa Micilor Stejarei” are loc pe 30 septembrie in Comuna Dragu in Salaj

22 septembrie 2016 MINI-RUGBY
Rugby la sate - "Cupa Micilor Stejarei" are loc pe 30 septembrie in Comuna Dragu.

Directia Dezvoltare Transilvania Nord a Federatiei Romane de Rugby organizeaza vineri, 30 septembrie, in comuna Dragu din judetul Salaj, “Cupa Micilor Stejarei” la tag rugby. Competitia sportiva va avea in deschidere si un curs de perfectionare a antrenorilor de rugby tag, care va incepe la ora 11:30.

 La competitie vor participa echipe reprezentative de rugby tag, ciclu gimnazial, din judetul Salaj si judetele limitrofe: Cluj, Maramures, Satu Mare si Bihor. Se va juca dupa regulile tag rugby-ului cu minim o fata in teren parcursul meciului.

„Dorim sa exploatam timpul frumos de afara si sa deschidem competitiile neoficiale din judetul Salaj de rugby tag cu una inedita, fiind o premiere pentru Comuna Dragu. Invitatia am trimis-o si profesorilor din judetele limitrofe, sunt deja semnale din Bihor de participare, precum si cateva scoli care au participat cu regularitate la actiunile de nivel judetean. Asemenea activitati mai avem in proiectele noastre in acest an si in alte localitati, astfel sa cuprindem toate zonele din judetul Salaj si nu numai”, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord.

Profesorul Cosmin Ardelean, care a participat si la Bucuresti, la intalnirea reprezentantilor judeteni de tag rugby si mini rugby care a avut loc pe 3 si 4 septembrie, a facut, alaturi de oficialii regionali ai FRR, demersurile oficiale la autoritatile locale si la ISJ Salaj, dorinta tututor fiind de a avea un numar cat mai mare de participanti.

La finalul competitiei, toti copiii vor primi premii constand in cupe si diplome.

 

2,732 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response