Friday 07th May 2021,
Federatia Romana de Rugby

CS Warriors Timisoara s-a impus la U10 si U12 la Turneul de la Kecskemét , Ungaria

27 septembrie 2016 MINI-RUGBY

Castigatorii Circuitului National de MiniRugby la categoria de varsta U8, CS Warriors Timisoara continua sa adune trofeu dupa trofeu  si pe plan international. Astfel, in weekendul 24-25 septembrie, echipa din Timisoara a participat la un turneu de anvergura in Ungaria, la Kecskemét, unde s-a impus la ambele categorii de varsta la care a participat, la U10 si la U12.

Mai mult, acestia au castigat competitia fara infrangere. La turneul de la Kecskemét au participat echipe din Austria, Ungaria si o selectionata franceza. „A fost primul turneu international pentru copiii de U14, prima iesire in afara Romaniei. La U10 echipa a fost formata din majoritatea celor care au evoluat la U8 la Circuitul National de MiniRugby si cu cativa nascuti 2007. Competitia a fost frumoasa, cu meciuri care au fost benefice pentru noi in ideea cresterii unitatii grupului si a nivelului de joc. La U10 au fost in jur de 10 echipe, iar la U12, sase echipe. In plus, cateva echipe din Ungaria, cat si selectionata din Franta si-au manifestat dorinta de a veni si a juca la Timisoara, ceea ce e important pentru noi. Ca o concluzie, copiii au fost multumiti si incantati de aceasta participare, am ramas cu amintire frumoase de acolo si ce este mai important este ca s-au distrat jucand rugby”, a declarat antrenorul Codrut Nicorici.

CS Warriors Timisoara s-a impus la U10 si U12 la Turneul de la Kechkemet, Ungaria.

CS Warriors Timisoara s-a impus la U10 si U12 la Turneul de la Kechkemet, Ungaria.

CS Warriors Timisoara va continua seria turneelor internationale, urmand sa plece pe 29 septembrie la Heusenstamm, o localitate in apropiere de Frankfurt (Germania) la un Turneu International la care vor lua parte peste 25 de cluburi din Europa. Meciurile sunt programate pe 30 septembrie si 1 octombrie.

2,565 total views, 4 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response