Thursday 21st January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Cupa „Micul Trianon” la rugby-tag va avea loc vineri, la Floresti

28 septembrie 2016 MINI-RUGBY
Cupa „Micul Trianon” la rugby-tag va avea loc vineri, la Floresti.

Federatia Romana de Rugby in colaborare cu CS Aurora Baicoi si DJST Prahova organizeaza vineri, 30 septembrie 2016, in localitatea prahoveana Floresti, Cupa “Micul Trianon” la rugby-tag. Competitia se va desfasura pe Stadionul Micul Trianon si va reuni la start sase scoli gimnaziale. Meciurile vor incepe la ora 9.

Cupa „Micul Trianon” la rugby-tag va avea loc vineri, la Floresti.

Cupa „Micul Trianon” la rugby-tag va avea loc vineri, la Floresti.

Vor participa la aceasta competitie: Scoala Gimnaziala Comuna Floresti – profesor Florian Calotescu, Scoala Gimnaziala  Sat Calinesti, Comuna Floresti – profesor Florian Calotescu, Scoala Gimnaziala  Magureni – profesor Alina Utu, Scoala Gimnaziala  Comuna Filipestii de Targ – profesor Adrian Aurelian, Scoala Gimnaziala   “Gheorghe Dibos”, Manesti – profesor Emanuel Gheorghe Suditu si Scoala Gimnaziala   Cocorastii Colt – profesor Emanuel Gheorghe Suditu. Participantii vor primi dulciuri si diplome.

“Obiectivul acestei competitii este de a ajuta la dezvoltarea rugby-ului tag si trecerea copiilor spre mini-rugby. Cupa Micul Trianon se adreseaza elevilor din clasele 5-8, adica cei nascuti 2001- 2005. Este important pentru noi sa atragem cat mai multi copii sa practice o forma a rugbyului, indiferent ca vorbim de mini-rugby sau tag-rugby”, a declarat Florin Bonea, director regional de Dezvoltare Muntenia Sud.

Tot in judetul Prahova la sfarsitul saptamanii trecute a avut loc si Cupa Aurora Baicoi la rugby 7, competitie la care au participat patru echipe. Astfel, 35 de copii din patru localitati prahovene, Baicoi, Bordeni, Floresti si Filipestii de Padure au jucat rugby pe Stadionul din Baicoi.

2,650 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response