Monday 13th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Nationala de U20 intra in cantonament la Snagov

2 octombrie 2016 NATIONALA
Romania U18 se reuneste sambata, 14 ianuarie pentru un cantonament la Snagov.

Echipa nationala de U20 a Romaniei va efectua un stagiu de pregatire intre 10 si 23 octombrie, la Snagov. Reunirea lotului este programata pe 10 octombrie, la ora 12:00, la sediul Federatiei Romane de Rugby, de pe Bd. Marasti nr. 18-20.

“Este un stagiu in care vom continua sa vedem jucatori pentru ca nu vrem sa pierdem pe niciunul dintre tinerii care au potential. Obiectivul nostru este de a alcatui cat mai repede un lot de 30 de jucatori, cei mai buni pe care ii avem la aceasta categorie de varsta in acest moment, cu care sa putem aborda celelalte stagii de pregatire pentru Campionatul European din 2017. Recunosc ca am ramas placut surprins dupa primul stagiu de pregatire pentru ca unii dintre jucatori au obtinut rezultate bune la testele pe care le-au dat, de forta, viteza, rezistenta. In plus, sunt multi jucatori care se afla deja in vederea echipelor din SuperLiga. A fost un prim contact foarte bun cu o generatie care deja a inceput sa joace la nivel de seniori”, a declarat antrenorul Horia Himpea.

Lotul celor 30 de jucatori convocati:

Pilier: Enghin Sali (Tomitanii Constanta), Alin Haidau (CSSCM Timisoara), Ionut Platon (Stejarul Buzau), Andrei Cretu (Tomitanii Constanta)

Tragator: Adrian Tala (Tomitanii Constanta), Antonio Melinte (CS Dinamo)

Linia  a II-a: Nicu Baboiu (Stejarul Buzau), Marcel Rusu (CSSCM), Sorin Suciu (U Cluj), Marius Iftimiciuc (CSSCM Timisoara), Andrei Chiru (Tomitanii Constanta)

Linia a III-a: Alexandru Alexe (Tomitanii Constanta), Vlad Neculau (CSSCM Timisoara), Mihai Ilie (CSS Unirea Iasi), Silviu Gradinaru (CS Dinamo), Andi Radu (CS Dinamo)

Mijlocas la gramada: Madalin Mihalache (Tomitanii Constanta), Andrei Ballok (U Cluj)

Mijlocas la deschidere: Razvan Lolea (Tomitanii Constanta), Mariu Istoc (CSSCM Timisoara)

Centru: Stefan Cucos (Tomitanii Constanta), Mihai Lamboiu (CSM Baia Mare), Tiberiu Otelea (Tomitanii Constanta), Codrin Bercu (CSS 2 Baia Mare), Florin Taranu (CS Dinamo),

Aripa: Adrian Paraleste (Tomitanii Constanta), Cosmin Iliuta (CS Dinamo), Paul Herman (CSS 2 Baia Mare), Marius Chiriac (CS Stiinta Petrosani)

Fundas/Mijlocas la gramada: Dragos Burlacu (Tomitanii Constanta)

Staff: Antrenor: Horia Himpea, Cristian Sauan si Flavius Dobre, Preparator Fizic: Gurdeep Singh, Medic: Cristi Staicu, Kinetoterapeut: Andrei Diaconeasa, Analist video: Sabin Vasilescu, Manager: Mihai Lazar

2,916 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response