Wednesday 27th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

“Memorialul Cristi Breb” la minirugby are loc sambata, 15 octombrie, la Timisoara

12 octombrie 2016 MINI-RUGBY
"Memorialul Cristi Breb" la minirugby are loc sambata, 15 octombrie, la Timisoara

Sambata, 15 octombrie, 2016, la Timisoara va avea loc editia cu numarul XIV a „Memorialului Cristi Breb”. Competitia este organizata de catre Clubul Sportiv Warriors Timisoara alaturi de CSS Bega, Primaria Timisoara si Federatia Romana de Rugby.

Competitia este organizata pe mai multe categorii de varsta, U8, U10, U12 si U14, la finalul meciurilor de copii urmand sa aiba loc intalnirile de old-boys cu echipe din Transilvania, Ungaria si Serbia.Pana acum si-au anuntat participarea echipele de copii U8 – Warriors Timisoara, Campia Turzii , Sibiu ; U10 -Warriors, C Turzii, Sibiu, Baia Mare , Kecskemét (Ungaria); U12 – Warriors, Sibiu, Baia Mare), U16 – Warriors , Kecskemét si echipele de  old boys : Warriors, Arad, Baia Mare, Kecskemét.

„Acest memorial incearca sa faca pentru copii un eveniment cu jocuri cat mai multe pentru a promova rugby-ul timisorean. Am reusit sa aducem la fiecare editie a acestui turneu peste 150 de copii, am invitat si nationala Serbiei sau a Ungariei. La acest eveniment participa si parinti, prieteni, persoane care doresc sa joace rugby, fosti colegi ai echipei din Timisoara. Organizatorii au avut mereu surprize, atat pentru cei mari, cat şi pentru cei mici. La finalul tuturor jocurilor, parintii vor juca rugby si vor vedea ce inseamna acest sport pentru copil si cat de frumos este acest sport”, a declarat Codrut Nicorici, presedintele CS Warriors Timisoara.

In editiile de pana acum s-au acordat si premii speciale: „Transformerul Memorialului”, „Strong MAN” (trasul funiei legata de un cauciuc de tractor), „Jucatorul memorialului”, etc.

Cristi Breb, cel care da numele Memorialului, a fost un promitator rugbyst timisorean, remarcat inca de tanar, participant cu echipa nationala U20 la Campionatul Mondial din Argentina. Viata i-a fost curmata in mod dramatic la inceputul deceniului trecut, cand i-a fost descoperita prea tarziu o boala extrem de grava – leucemie. Disparitia sa lua atunci prin surprindere pe toata lumea.

FOTO: Rugby Warriors Timisoara Facebook

 

2,753 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response